Tomter och bostäder

Senast uppdaterad den 28 juni 2017

Är du ute efter en bostad i Marks kommun, eller kanske en tomt att bygga nytt på? På denna sida, med undersidor, hittar du den information du behöver.

Hyreslägenheter

Marks Bostads AB är ett kommunalt bostadsbolag som erbjuder cirka 3 500 lägenheter runt om i Mark. På deras hemsida kan du ställa dig i bostadskö, se vilka lägenheter som är lediga samt göra intresseanmälan för lägenhet som du vill hyra. De hyr även ut parkeringsplatser, garage och förråd.

Bostadsrätter

Söker du bostadsrätt eller villa vänder du dig direkt till respektive byggbolag eller mäklare.

Industritomter

Är du företagare och vill etablera dig i Marks kommun? Kommunen har flera tomter där du kan etablera din verksamhet. Se länk till verksamhetstomter längre ner på sidan.

Tomter för småhus

Bor du i Mark eller funderar på att flytta hit och letar efter en tomt att bygga på? Vill du få erbjudande om en kommunal tomt för eget byggande så kan du anmäla dig till vår tomtkö.

Tomterna fördelas i turordning enligt "Regler för tomtkön". Anmälnings-avgiften är 300 kronor och därefter betalar du en avgift på 100 kronor per år. Efter att du har anmält dig till tomtkön så skickar vi en faktura.  

Publicerad av: Marks kommun