Sidans innehåll

Kalender och nyheter för gymnasiet

Kalender

 1. EX-UT "Välkommen hem"

  Esteternas examensutställning 2024 15 maj– 26 maj - Estetiska programmets foto/media-inriktning på Marks Gymnasieskola visar i år sin examensutställning i samarbete med Hans K.

 2. Studentutspring på Marks Gymnasieskola

  Årets stora dag för våra avgångselever på Marks Gymnasieskola, studenten 2024, närmar sig. Den 13 juni kan allmänheten se studenterna springa ut i vuxenlivet. Alla är varmt välkomna att komma och titta när eleverna springer ut. Utspringet börjar klockan 12.00 och vi släpper ut klasserna enligt o...

Fler kalenderhändelser

Nyheter

 1. Vinnare utsågs på den lokala UF-mässan i Skene

  Under helgens lokala UF-mässa på vårmarknaden i Kungsfors utsågs vinnarna av Marks Gymnasieskolas unga företagare i åtta olika kategorier.

 2. Gymnasiets lärarkör sjunger in Valborg och firar 50 år!

  Valborgsmässoafton närmar sig och det vill vi fira lite extra i år. Detta år fyller dessutom Marks Gymnasieskola 50 år och det vill vi också uppmärksamma på olika sätt under året.

 3. Marks Gymnasieskola firar 50 år

  Visste du att i hela femtio år har skolungdomar haft möjlighet att gå på gymnasiet i Marks kommun? 1974 stod byggnaden Marks Gymnasieskola klar. Hur var det när skolan var helt ny jämfört med nu? Till skoltidningen MGZINE har vi intervjuat en person som vet.

Fler nyheter
Sociala medier på Marks Gymnasieskola

Skoltidningen MGZINE

Visste du att Marks Gymnasieskola har en egen tidning som produceras tillsammans med elever på estetiska programmet. Här kan du läsa intressanta reportage och artiklar om vad som är aktuellt på skolan och delar med oss av tips och recept.

Här kan du läsa MGZINE online, eller beställa ett tryckt exemplar!

Kontakt

Marks Gymnasieskola
Besöksadress: Kunskapens Hus, Varbergsvägen 6, Skene
Postadress: Marks kommun, 511 80 Kinna
Telefon: 0320-21 73 70
Mejladress: marksgymnasieskola@mark.se

Fler kontaktuppgifter till Marks Gymnasieskola hittar du här.

mg_logo

Uppdaterad:

Informationsägare: Barn- och utbildningsförvaltningen