Yrkesutbildningar

Vill du byta byta bana i arbetslivet eller fördjupa dina yrkeskunskaper? Här ser du vilka yrken du kan studera till här i Skene samt ta reda på vilka yrkesutbildningar som erbjuds av Boråsregionens vuxenutbildning, BRvux.

Yrkesutbildning för vuxna

CNC-tekniker

Vill du jobba med att programmera maskiner och robotar? Utbilda dig till CNC-tekniker här i Skene – med möjlighet att bli anställd som yrkestrainee.

Yrkesutbildning för vuxna

Svetsare

Vill du bli professionell svetsare, smidesarbetare eller stålmontör? Utbilda dig med möjlighet att bli anställd som yrkestrainee och få lön samtidigt som du studerar. Du

Yrkesutbildning för vuxna

Undersköterska

Utbilda dig undersköterska här i Skene så kan du söka jobb på sjukhus, vårdcentral, inom hemtjänsten, som personlig assistent, på äldreboende eller inom psykiatrin.

Yrkesutbildning för vuxna

Vårdbiträde

Utbilda dig till vårdbiträde om du vill arbeta med praktisk och social omsorg och stötta människor inom hemtjänsten eller på ett äldreboende.

Yrkesutbildning för vuxna

Validering vård och omsorg

Har du arbetat inom vård och omsorg i minst ett år men saknar formell utbildning? Med validering kan du få dina erfarenheter och kunskap dokumenterade.

Yrkesutbildning för vuxna

Validering barnskötare

Har du jobbat inom förskola eller liknande i minst ett år men saknar utbildning? Få dina erfarenheter validerade och bli examinerad barnskötare.

Yrkesutbildning för vuxna

Vårdbiträde kombiutbildning

Utbilda dig till diplomerat vårdbiträde samtidigt som du studerar svenska som andraspråk.

Tjej sitter framför laptop och biter i en penna.

Vuxenutbildning

Så ansöker du

Här får du reda på hur du gör för att söka en utbildning eller kurs på Vuxenutbildningen i Mark eller BRvux.

Tjej skriver tentamen

Vuxenutbildning

Prövning för betyg

Om du har kunskaper i ett ämne sedan tidigare eller har läst in en kurs på egen hand är du välkommen att anmäla dig till prövning hos oss.

Yrkesutbildning för vuxna

70 olika yrkesutbildningar hos BRvuxLänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Vårt samarbete med Boråsregionens vuxenutbildning ger dig möjlighet att söka till de utbildningar som arrangeras av BRvux.

Vuxenutbildning

Studie- och yrkesvägledning

Du är välkommen att kontakta oss för vägledning kring utbildning och arbetsliv. Vi hjälper dig att komma igång med dina studier.

Nyheter

E-tjänster