E-tjänst och skolportal

Senast uppdaterad den 23 september 2019

Här hittar du länkar till förskolans och skolans webbtjänster.

Tjänsterna är ur funktion 190923 - arbete pågår för att åtgärda detta

Barnomsorgswebben

För dig med barn i förskolan eller fritidshem. Här kan du ändra schema eller inkomst, söka plats eller avsluta en placering.

Logga in

 

Öppen ansökan

Du kan också använda vår öppna ansökan utan krav på inloggning när du ska ansöka om plats i förskola eller fritidshem. Klicka på länken nedan för att komma till Öppen ansökan.

Öppen ansökan

 

Pluttra

Pluttra är förskolans dokumentationsverktyg. Föräldrar och personal loggar in på samma ställe. 

Logga in på Pluttra 

Pluttra flyttar in i Unikum

Under augusti/september flyttar Pluttra in hos Unikum. Unikum är precis som Pluttra ett digitalt verktyg där du smidigt och enkelt kan följa ditt barns vardag, utveckling och lärande i förskolan.

När pedagogerna med hjälp av bild, film, text och ljud dokumenterar skogsutflykten, sagostunden och andra aktiviteter och händelser kan du på en gång vara delaktig.

I mitten av augusti stänger vi av tillgången till Pluttra i några dagar för att flytta över all dokumentation till Unikum. När du sedan loggar in i Pluttra kommer du lotsas vidare till Unikum. För att säkerställa att man får tillgång till sitt barns information kommer du få logga in med mobilt Bank-ID.

 

Skola24

Inloggning

Sida med mer information

 

ItsLearning

ItsLearning är en webbaserad skolportal för gymnasieskolan. Här finns omdömen, frånvaroanmälan, nyheter, kalender med mera.  

Förälder: logga in på ItsLearning

Elev: logga in på ItsLearning

Personal: logga in på ItsLearning

Hur använder jag ItsLearning?

Publicerad av: Marks kommun