Fritslaskolan

Senast uppdaterad den 13 februari 2017

Fritslaskolan är en skola för framtiden med rötterna i historisk kultur- och textilbygd. Här går cirka 390 elever, årskurs F-9.

Skolan ligger mitt i byn Fritsla 2 mil sydväst om Borås. Här finns rika rekreationsmöjligheter och fina idrottsanläggningar med en stor hall, flera fotbollsplaner och en utomhusbassäng. Fritslaskolan har cirka 390 elever från förskoleklass till år 9. Skolan har tre olika ”hus”; C-huset med förskoleklass till år 3, A-huset med år 4 till 6 och B-huset med år 7 till 9.

Förskoleklass till år 2 har integrerat fritidshem och det finns också ett fritidshem för de äldre eleverna på fritidsgården på Kungaberg.
Vi strävar efter att dela in eleverna i flexibla grupper allt efter behov och ålder. Varje pedagog är ”mentor” för 10 till 12 elever och ansvarar för utvecklingssamtal, IUP och skriftliga omdömen.

Använd SchoolSoft

SchoolSoft är en webbaserad skolportal för grundskolan. Här finns omdömen, frånvaroanmälan, nyheter, kalender med mera. Inloggningssidan "E-tjänster och skolportal" hittar du under rubriken Relaterade länkar längre ner på sidan eller i menyn.  

Publicerad av: Marks kommun