Lyckeskolan

Lyckeskolan

Foto: Magnus Larsson

Senast uppdaterad den 7 maj 2018

Lyckeskolan består av grundskola 7-9 och särskola 7-9, tillsammans finns de ca 250 elever på skolan. Lyckeskolan står inför många spännande förändringar med nya lokaler och nya pedagogiska tankar.

Till höstterminen 2017 kommer skolan att få en ny paviljongskola. Samtidigt pågår en process där den nya Lyckeskolan planeras med plats för 720 elever. Personalen på skolan har ett stort inflytande på hur den nya skolan utformas och även vilken pedagogik som kommer att genomföras. Redan nu har ett arbete med att införa ett tvålärarsystem påbörjats. Ett mycket bra och effektivt sätt att ge våra elever bra förutsättningar för att de ska nå så långt som möjligt.

Från och med  läsåret 2017/18 kommer alla elever arbeta med en egen dator i en allt mer digital studiemiljö. Skolan har ett aktivt elevråd och ett väl inarbetat kamratstödjarsystem. På Lyckeskolan är trivsel och trygghet mycket viktigt.

Använd SchoolSoft

SchoolSoft är en webbaserad skolportal för grundskolan. Här finns omdömen, frånvaroanmälan, nyheter, kalender med mera. Inloggningssidan "E-tjänster och skolportal" hittar du under rubriken Relaterade länkar längre ner på sidan eller i menyn.  

Publicerad av: Marks kommun