Marks Gymnasieskola

Bild på elever.

Senast uppdaterad den 18 maj 2017

Marks Gymnasieskola är en av Sjuhärads största gymnasieskolor. Totalt går nästan 900 elever hos oss, alla med olika erfarenheter, drömmar och mål. Med en miljö av mångfald och öppenhet får du utvecklas i den riktning du vill.

Bal och student på Marks Gymnasieskola

Bal 24 maj. Balmingel inne på skolan klockan 15 – 16 (ej för allmänheten), eleverna börjar gå ut på röda mattan kl 16, bussarna åker från skolan 17.30. Student 8 juni, utspring kl 12.

Välkommen till Marks gymnasieskola!

Vi har ett ovanligt brett programutbud. Här väljer du mellan elva program – både teoretiska och praktiska - samt introduktionsprogram och gymnasiesärskola. Eftersom vi har stor variation på programmen, har vi stor variation på människor. Här möts samhällsvetare och byggare, esteter och naturvetare, tekniker och idrottare. Tusentals idéer under samma tak. 

Vår vision

Vår vision är att med engagemang, nyfikenhet och glädje erbjuda utbildning när den är som bäst. 

Vi finns på Facebook

Undrar du hur det verkligen är att gå på Marks Gymnasieskola? Kika på våra Facebooksidor för att få en känsla av hur vi har det: 

Använd ItsLearning

ItsLearning är en webbaserad skolportal för gymnasieskolan. Här finns omdömen, frånvaroanmälan, nyheter, kalender med mera. Du hittar inloggningssidan under rubriken Relaterade länkar längre ner på sidan eller i vänstermenyn, E-tjänst och skolportal. 

 

Publicerad av: Marks kommun