Aktivt föräldraskap - för dig med barn i åldern 2-12 år

Senast uppdaterad den 6 augusti 2018

Hitta egna svar på vardagens utmaningar! Aktivt föräldraskap är kursen för dig med barn i åldern 2-12 år, anmäl dig till höstens kurs!

Kursen presenterar ett förhållningssätt som skapar nära, goda relationer och ökar möjligheten att hitta dina egna svar på de utmaningar du möter i vardagen.

Genom korta filmklipp och diskussioner får du möjlighet att reflektera kring din roll som förälder och byta erfarenhet med andra föräldrar.

Kursen är för dig med barn i åldern 2–12 år

Välj mellan följande två alternativ: 

  1. Torsdagar, ojämna veckor kl 17.00–20.00 med start 13 september
    Svansjörummet, kommunhuset Kinna
  2. Onsdagar, jämna veckor kl 17.00–20.00 med start 19 september
    Familjecentrum Prisman, Varbergsvägen 50 Skene

Anmälan: Kursen är på 6 tillfällen á 3 timmar och kostar 100 kronor per person, i priset ingår fika + kursmaterial. Anmälan sker via anmälningsformuläret nedan eller till Malin Fridlund på 0320 21 72 71.

Max 12 personer per utbildningstillfälle. Först till kvarn!

Sista anmälningsdag en vecka innan kursstart.

Varmt välkommen!

Active Parenting

Active parenting är en manualbaserat föräldrastödsprogram som  erbjuds föräldrar i Marks kommun. Föräldrar som gått kursen säger att de fått bättre insikter i hur man som förälder kan tänka och hantera vissa situationer samt att det varit skönt att lyssna på andra föräldrar och dela erfarenheter. 

Kursen som ger värdefulla aha-upplevelser och möjligheter att på ett nytt sätt förstå och möta ditt barns behov bakom beteenden som syskonbråk, trots och viljan att bestämma själv. Genom korta filmklipp och diskussioner får du möjlighet att reflektera kring din roll som förälder och utbyta erfarenheter med andra föräldrar.

Anmäl dig här

Välj kurstillfälle *

Publicerad av: Marks kommun