Ung kommunutvecklare

Senast uppdaterad den 14 augusti 2023

Ung kommunutvecklare med uppdrag att arbeta i projekt för ökad föreningsdelaktighet och fysisk aktivitet för barn och unga

Arbetsbeskrivning

Ert uppdrag är att tillsammans med ansvarig projektledare i kommunen och RF SISU planera, marknadsföra, samordna och utveckla ett projekt för att öka föreningsdelaktighet och fysisk aktivitet för barn och unga.

Projektet innebär att barn och unga i målgruppen 10 år och uppåt en gång i veckan kommer erbjudas fika i anslutning till avslutad skoldag. Efter fikat håller en förening i en fysisk aktivitet i närliggande idrottshall/gymnastiksal alternativt i föreningens lokal. Aktiviteterna kommer att vara öppna för alla men är särskilt riktade till tjejer, barn och unga som inte är fysiskt aktiva, barn och unga som inte är med i en förening samt barn och unga med funktionsnedsättning.

I rollen som ung kommunutvecklare är det viktigt att försöka skapa relationer med deltagarna så att förtroende byggs upp och deltagarna vågar testa aktiviteterna och vill komma tillbaka. Ett annat viktigt ansvar är att försöka nå ut till de grupper som är särskilt prioriterade.

Arbetsplats

Er arbetsplats kommer vara i Ängshallen i Skene en gång i veckan och det finns möjlighet att arbeta med planering på kontor i kommunhuset alternativt hemma. Er arbetstid beräknas vara 3 timmar i veckan under hösten 2023 med eventuell förlängning.

Om tjänsten
Anställningsperiod: oktober – december 2023

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning

Omfattning: Timavlönad

Antal platser: 3 st

Övrigt: Endast du som är född 06 och 07 kan söka den här tjänsten.

Ansökningsprocess: Skicka ditt CV och personliga brev till emelie.roland@mark.se senast söndagen den 31 augusti. I slutet av vecka 36 sker intervjuer och därefter meddelar vi om du blivit tilldelad tjänsten eller inte.

Publicerad av: Marks kommun