Kokningsrekommendation

Senast uppdaterad Kl. 12:46, 2021-04-12

På grund av otjänligt vatten i Björketorp och Fotskäl går kommunen ut med en rekommendation om att koka vattnet. Läs mer under nyheter här nedan på Mark.se.

Rekommendationer vid otjänligt vatten.

Konsumentvägledning

Senast uppdaterad den 7 april 2021

Det finns många regler som skyddar dig som konsument när du köper varor och tjänster. Konsumentvägledaren i kommunen kan hjälpa dig att få svar på dina frågor när du känner dig rådvill eller behöver hjälp.

Du som konsument ingår, i stort sett dagligen, avtal som påverkar din ekonomi om det inte blir som du hade tänkt dig. Det kan vara en husrenovering som inte blev som du hade önskat eller en resa som inte motsvarade det som hade lovats. Det kan också vara en bil som börjat krångla efter köpet eller att du har blivit kontaktad av en telefonförsäljare men ångrat dig att du har tackat ja till erbjudandet eller att du har fått en felaktig faktura.

Konsumentvägledaren kan ge dig råd

Konsumentvägledaren i kommunen kan hjälpa dig att få svar på dina frågor när du känner dig rådvill eller behöver hjälp. Du kan också få råd om vad du bör tänka på inför ett köp, t.ex. innan du ska anlita en hantverkare eller köpa bil.


Vi har telefontid vardagar mellan 9:00-16:00 eller via mail på konsument@mark.se 
Välkommen att höra av dig!  

Publicerad av: Marks kommun