Kokningsrekommendation

Senast uppdaterad Kl. 11:48, 2021-04-13

På grund av otjänligt vatten i Björketorp och Fotskäl går kommunen ut med en rekommendation om att koka vattnet. Läs mer under Aktuellt här på mark.se.

Rekommendationer vid otjänligt vatten.

Kultur och fritid

Senast uppdaterad den 7 april 2021

Här kan du hitta allt från boktips och badplatser till hur man söker föreningsbidrag och hyr lokal till din idrottsförening.
Tycker du att det är något som saknas hoppas vi att du tipsar oss.

På grund av skärpta smittskyddsråd från Folkhälsomyndigheten för Västra Götaland håller kultur- och fritidsförvaltningen sina fysiska och publika mötesplatser stängda, men vissa verksamheter pågår om än i annorlunda former. Mer information finns under respektive verksamhetsrubrik.

Badhuset Kaskad har fortsatt stängt för allmänheten, men har öppnat för föreningar som bedriver träning för barn och unga födda 2002 eller senare. Kaskad har även öppet för grundskolornas skolsimsverksamhet.

Sedan den 6 februari håller idrottshallar och gymnastiksalar öppet för att barn och unga födda 2002 eller senare ska kunna delta i organiserade aktiviteter. Det gäller endast föreningar, allmänheten kommer inte att kunna nyttja hallarna och gymnastiksalarna även om de är i rätt ålder.

Familjecentrum Prisman i Skene fortsätter sin verksamhet med utomhusaktiviteter.

På våra kultur- och fritidssidor hittar du det som Mark erbjuder inom området. Det handlar om allt från konst, teater, bibliotek och mötesplatser till var du kan simma eller idrotta.

Vår ambition är att alla ska få tillgång till en god kultur och en meningsfull fritid. En viktig del av vår verksamhet riktar sig till barn och ungdomar och bygger på att ta tillvara och utveckla deras egen nyfikenhet, kreativitet och vilja att ta ansvar.

Publicerad av: Marks kommun