Kultur och fritid

Senast uppdaterad den 22 januari 2021

Här kan du hitta allt från boktips och badplatser till hur man söker föreningsbidrag och hyr lokal till din idrottsförening.
Tycker du att det är något som saknas hoppas vi att du tipsar oss.

På grund av skärpta smittskyddsråd från Folkhälsomyndigheten för Västra Götaland håller kultur- och fritidsförvaltningen sina fysiska och publika mötesplatser stängda, men vissa verksamheter pågår om än i annorlunda former. Mer information finns under respektive verksamhetsrubrik.

  

Badhuset Kaskad stänger helt, även för föreningar och externa verksamheter. Det är stängt till och med 7/2.

Den 25 januari öppnar idrottshallar och gymnastiksalar för att barn och unga födda 2005 eller senare ska kunna delta i organiserade aktiviteter. Det gäller endast föreningar, allmänheten kommer inte att kunna nyttja hallarna och gymnastiksalarna även om de är i rätt ålder.

Familjecentrum Prisman i Skene håller fortsatt stängt till den 7 februari med eventuell förlängning. Från och med 25 januari startar verksamheten med utomhusaktiviteter.

På våra kultur- och fritidssidor hittar du det som Mark erbjuder inom området. Det handlar om allt från konst, teater, bibliotek och mötesplatser till var du kan simma eller idrotta.

Vår ambition är att alla ska få tillgång till en god kultur och en meningsfull fritid. En viktig del av vår verksamhet riktar sig till barn och ungdomar och bygger på att ta tillvara och utveckla deras egen nyfikenhet, kreativitet och vilja att ta ansvar.

Publicerad av: Marks kommun