Kultur och fritid

Senast uppdaterad den 14 juli 2021

Här kan du hitta allt från boktips och badplatser till hur man söker föreningsbidrag och hyr lokal till din idrottsförening.
Tycker du att det är något som saknas hoppas vi att du tipsar oss.

På grund av skärpta smittskyddsråd från Folkhälsomyndigheten för Västra Götaland håller kultur- och fritidsförvaltningen några av sina fysiska och publika mötesplatser stängda, vissa verksamheter pågår om än i annorlunda former. Mer information finns under respektive verksamhetsrubrik.

Nationella råd och restriktioner för att minska spridning av covid-19

Idrottshallar och gymnastiksalar är öppna för att alla ska kunna delta i organiserade aktiviteter. Detta gäller endast för föreningar - privatpersoner kan alltså inte nyttja hallarna och gymnastiksalarna. Ansvaret för att träningarna sker smittsäkert ligger hos föreningarna. Läs mer

Familjecentrum Prisman i Skene fortsätter sin verksamhet med utomhusaktiviteter.

Rydals museum har öppet för besök igen.

På våra kultur- och fritidssidor hittar du det som Mark erbjuder inom området. Det handlar om allt från konst, teater, bibliotek och mötesplatser till var du kan simma eller idrotta.

Vår ambition är att alla ska få tillgång till en god kultur och en meningsfull fritid. En viktig del av vår verksamhet riktar sig till barn och ungdomar och bygger på att ta tillvara och utveckla deras egen nyfikenhet, kreativitet och vilja att ta ansvar.

Publicerad av: Marks kommun