POP UP

Senast uppdaterad den 19 november 2021

Nu provar vi vingarna med lanseringen av POP UP - en ny konsertform där vi vill skapa nära möten mellan artist och publik.

POP UP!

Det har länge saknats konserter och och program som riktar sig till unga vuxna i Mark. Nu provar vi vingarna med lansering av POP UP som är en ny konsertform där vi vill skapa nära möten mellan artist och publik. POP UP riktar sig till dig som gillar populärmusik. Med POP UP får "up-coming artists" från hela Sverige en möjlighet att visa sig och publiken får en chans att uppleva konserter i sin närhet.

10 december klockan 18 på nya Lyckeskolans scen och salong

Den 10 december klockan 18 är artisten Malin Christin först ut på nya Lyckeskolans scen och salong i Kinna. Entré 50 kronor - fri entré under 20 år. Covidpass ska visas vid insläpp.

Malin Christin

Malin Christin debuterade förra året som artist med låten "Salt i såren" tillsammans med Myra Granberg. Sedan dess har hon samarbetat med andra artister som William Segerdahl och Albin Johnsén. Hon har tidigare hunnit arbeta som låtskrivare med både svenska och internationella artister. När hon väl började skriva till sig själv hittade hon sitt uttryck i modern svensk pop och alternativ R & B.

Publicerad av: Marks kommun