Våra bassänger på Kaskad

25-metersbassäng på Kaskad

Foto: 25-metersbassäng

Senast uppdaterad den 24 februari 2023

Lekbassängen

Här kan hela familjen ha roligt. Åka vattenrutschkana, snurra runt i virvelkanalen och få en dusch av sjöstjärnan eller bubbla i bubbelzonen. I den här bassängen är vattnet omkring 30 grader varmt.

25- metersbassängen

I 25-metersbassängen är det ofta fullt av aktiviteter. Bassängen har sex banor och är på den djupaste delen 1,8 meter. Det är cirka 26 grader i vattnet, perfekt för träning i olika former. Vissa tider kan banor vara bokade. Om man vill vara helt säker hur det ser ut en viss tid ring oss 0320-21 75 00.

Nya 25 metersbassängen

Används främst för bokade aktiviteter. Bassängen har fyra banor och är 2,4 meter djup på det djupaste. Temperaturen i bassängen är cirka 26 grader.

Terapibassängen

Denna bassäng är i första hand tillgänglig för funktionshindrade och för vattengympa. Den är 12,5 meter lång och 5,5 meter bred, har höj- och sänkbar botten som även går att luta och det är cirka 32 grader i vattnet. Bassängen är utrustad med lift. Bassängen har tider för allmänheten, då alla är välkomna, samt för egenträning.

Nya terapibassängen

Denna bassäng är i första hand tillgänglig för simskola, funktionshindrade och för vattengympa. Vattentemperaturen är cirka 32 grader och bassängbotten går att höja och sänka till önskat djup.  Bassängen är utrustad med hiss.

Bubbelpool

Den har åtta platser och bubblar i tiominuters intervaller, när den bubblat i tio minuter så renas den i tio minuter. I bassängen är det cirka 37 grader varmt.

Publicerad av: Marks kommun