Bassänger på Kaskad

Badgäster på Kaskad.

Foto: Karl Andrén

Senast uppdaterad den 18 januari 2019

Bubbla, simma eller fika - här nedan ser du hela vårt utbud!

Våra bassänger

Lekbassäng

Här kan hela familjen ha roligt. Åka vattenrutschkana, snurra runt i virvelkanalen eller bubbla i bubbelzonen. I den här bassängen är vattnet omkring 30 grader varmt.

25- metersbassäng

I 25-metersbassängen är det ofta fullt av aktiviteter. Här är det cirka 28 grader i vattnet vilket är vår kallaste bassäng och perfekt för träning i olika former. Vissa tider kan banor vara bokade. Om man vill vara helt säker hur det ser ut en viss tid ring oss 0320 21 75 00.

Terapibassäng

Denna bassängen är i första hand tillgänglig för simskola, funktionshindrade och för vattengympa. Den är 12,5 meter lång och har höj och sänkbar botten och här det är cirka 33 grader i vattnet. Bassängen är utrustad med lift. Bassängen går bara att bokas för simskola, rehabträning och vattengympa, men det finns lediga tider för allmänheten då alla är välkomna. Terapibassängen är tillgänglig för allmänheten mellan kl 11.15-15.30 på lördagar. För att få mer information om tider då bassängen är tillgänglig, ring 0320 21 75 00.

Bubbelpool

Den har 5 platser och bubblar i tiominuters intervaller, när den bubblat i tio minuter så renas den i tio minuter. I bassängen är det cirka 38 grader varmt. Bubbelpoolen är gratis att utnyttja.

Utomhusbassänger

Vi har två utomhusbassänger i kommunen. Backagårdsbadet i Kinna och Kungabergsbadet i Fritsla. Öppet under sommarmånaderna.

Tillgänglighetsanpassade omklädningsrum

Förutom dam och herromklädningsrummen finns två tillgänglighetsanpassade omklädningsrum, dam och herr, med direkt anslutning till terapibassängen. I bassängen finns en lyft för personer med fysisk funktionsnedsättning för att på ett enklare sätt ska kunna ta sig i och ur bassängen.

Publicerad av: Marks kommun