Vattenaktiviteter på Kaskad

Vattengympa på Kaskad.

Foto: Karl Andrén

Senast uppdaterad den 12 september 2019

Här kan du läsa mer om våra vattenaktiviteter!

Egenträning i terapibassängen 

Måndag  15.00–16.00, djup 1,50 meter
Tisdag     12.30–13.30, djup 1,30 meter
Fredag    12.00–13.00, djup 1,30 meter
Lördag    10.15–11.15, djup 1,50 meter

Egenträning är för dig som är i behov av rehabilitering och har ett eget träningsprogram. Tanken är att du själv genomför ditt träningspass utan hjälp av ledare. Ingen extra avgift förutom badavgiften och ingen bokning krävs.

Relaxkväll på torsdagar mellan 17.00–21.00

Relaxkväll är perfekt för dig som vill ha en lugn simsstund. Under vår relaxkväll är alla attraktioner avstängda och vi har inga leksaker framme. Det är dämpad belysning och lugn musik. Och det är endast motionssim i 25-metersbassängen.

Motionssim

Vanlig simning är den perfekta träningen för många. Allsidig och skonsam, tack vare vattnets flytkraft belastar du inte leder och muskler lika mycket som träning på land. Vilka banor som är tillgängliga kan variera från vecka till vecka, ring badhuset för mer information.

Vattengympa 

Tisdagar kl 13.30
Torsdagar kl 13.30

Du köper en fast plats till vattengympan. Drop in-plats finns att köpa om ett pass inte är fullt.

AquaBasic (Baspass Grundvattenpass)

Tisdagar kl 13.30 och torsdagar kl 13.30

Det här passet är en perfekt kombination av kondition, rörlighet, stycka och välmående i harmoni till musiken. Med detta passet vill man skapa en mysig upplevelse för alla. Antingen om du är gravid , senior, behöver rehabilitering eller vill bara komma och få en skön träning i vattnet.

AquaDeep (Djupvattenpass)

Tisdagar kl 19.00

Är ett pulshöjande hårdare vattenpass men stort fokus på bålstyrka. I det här passet blir hela kroppen utmanad både vad det gäller balans, styrka, kondition och smidighet. Här jobbar man med vattnets motstånd och även med hantlar.

AquaPower (Expresspass) Nyhet!

Torsdagar kl 17.00

Vill du ha ett intervallpass som ger dig både puls och styrka på 30min så är detta passet för dig! Här jobbar man med tempoväxlingar ,vattnets motstånd och blandade redskap. Passet är endast drop-in.

Publicerad av: Marks kommun