Våra bassänger

Badgäster på Kaskad.

Foto: Karl Andrén

Senast uppdaterad den 17 september 2018

Bubbla, simma eller fika - här nedan ser du hela vårt utbud!

Våra bassänger

Lekbassäng

Här kan hela familjen ha roligt. Åka vattenrutschkana, snurra runt i virvelkanalen eller bubbla i bubbelzonen. I den här bassängen är vattnet omkring 30 grader varmt.

25- metersbassäng

I 25-metersbassängen är det ofta fullt av aktiviteter. Här är det cirka 28 grader i vattnet vilket är vår kallaste bassäng och perfekt för träning i olika former. Vissa tider kan banor vara bokade. Om man vill vara helt säker hur det ser ut en viss tid ring oss 0320 21 75 00.

Terapibassäng

Denna bassängen är i första hand tillgänglig för simskola, funktionshindrade och för vattengympa. Den är 12,5 meter lång och har höj och sänkbar botten och här det är cirka 33 grader i vattnet. Bassängen är utrustad med lift. Bassängen går bara att bokas för simskola, rehabträning och vattengympa, men det finns lediga tider för allmänheten då alla är välkomna. För att få information om tider då bassängen är öppen, ring 0320-21 75 00

Bubbelpool

Den har 5 platser och bubblar i tiominuters intervaller, när den bubblat i tio minuter så renas den i tio minuter. I bassängen är det cirka 38 grader varmt. Bubbelpoolen är gratis att utnyttja.

Utomhusbassänger

Vi har två utomhusbassänger i kommunen. Backagårdsbadet i Kinna och Kungabergsbadet i Fritsla. Öppet under sommarmånaderna.

Tillgänglighetsanpassade omklädningsrum

Förutom dam och herromklädningsrummen finns två tillgänglighetsanpassade omklädningsrum, dam och herr, med direkt anslutning till terapibassängen. I bassängen finns en lyft för personer med fysisk funktionsnedsättning för att på ett enklare sätt ska kunna ta sig i och ur bassängen.

Bastu

Bastu finns på dam och herravdelningen i anslutning till omklädningsrummen. Med anledning av allergier eller andra liknande besvär får man inte under allmänna öppettider använda egna medhavda oljor i våra bastun.

Bastustugan

På tisdagar kl 20.00 och torsdagar kl 19.00 och 20.00 kan du njuta av en arombastu i bastustugan. Ingen anmälan kostnad 10 kronor, samling vid 25-metersbassängen.

Boka en egen arombastu

En afton med arombastu hos oss är en upplevelserik och njutningsfull stund. Paketet innehåller bland annat tre olika arombastuomgångar med eteriska oljor, saltpeeling, honungsmassage och korvgrillning. Allt detta i en avstressande och behaglig miljö. Prisuppgift finns under rubriken Priser i vänstermenyn. Ring för att boka på telefon: 0320 21 75 00.

Boka Bastu extrem privat

Om man vill hyra hela badet med bastu extrem i slutet sällskap. Ring för att boka på telefon: 0320 21 75 00.

Publicerad av: Marks kommun