Anmälan till sommarsimskola

Senast uppdaterad den 24 april 2017

Simskola bedrivs som intensivsimskola på sommaren ute i friluftsbaden och utomhusbassänger. Lektionerna är 30 minuter långa, måndag till fredag.

Anmäl dig via nedanstående formulär. Du kan anmäla ditt barn från och med det år som hen fyller 6 år. Pris: 250 kronor, badavgift tillkommer på Backagårdsbadet. 

Perioder

Vecka 26-27 på Backagårdsbadet, Kinna. Förmiddag.
Vecka 26-27 i Lilla Horredssjön, Horred. Eftermiddag.

Välj rätt grupp

Baddaren (inte gått simskola innan)

Baddaren är gruppen för barn som tidigare inte gått i simskola. Vi fokuserar på att barnen ska bli trygga i vattnet och lära sig doppa huvudet och flyta, men även grunderna till bröstsim och ryggsim.

Sköldpaddan (har gått simskola förut)

Barn med vattenvana som vågar hoppa från kanten och doppa huvudet. Har gått simskola innan och kan grunderna till bröstsim och ryggsim.

Pingvinen (kan simma tio meter)

Barnet kan flyta en minut, kan rotera från ryggläge till magläge utan att nudda botten, kan hoppa från kanten och doppa huvudet. Pingvinen kan simma 10 meter ryggsim och/eller bröstsim. Därtill är barnet bekvämt på djupt vatten i stora bassängen då simundervisningen sker i 25 metersbassängen.

Fisken (kan simma 25 meter)

Barnet kan simma 25 meter ryggsim och bröstsim, hoppa från kanten, doppa huvudet och flyta en minut. Därtill är barnet bekvämt på djupt vatten i stora bassängen då simundervisningen sker i 25 metersbassängen.

Anmälan till sommarsimskola

Välj nivå: *
Välj period:

Publicerad av: Marks kommun