Höstens simskola

Senast uppdaterad den 11 juli 2017

Till simskolan kan du anmäla barn som är födda 2010 eller tidigast det år som barnet fyller 6 år. Välj rätt grupp och gör din anmälan nedan.

Simskolan på Kaskad är till för barn i Marks kommun och barn från kommunen kommer därför att prioriteras före barn som bor utanför kommunen. (Finns det platser kvar fördelas dessa till boende utanför Marks kommun).

Välj rätt grupp

Baddaren (inte gått simskola innan)

Baddaren är gruppen för barn som tidigare inte gått i simskola. Vi fokuserar på att barnen ska bli trygga i vattnet och lära sig doppa huvudet och flyta, men även grunderna till bröstsim och ryggsim.

Sköldpaddan (har gått simskola förut)

Barn med vattenvana som vågar hoppa från kanten och doppa huvudet. Har gått simskola innan och kan grunderna till bröstsim och ryggsim.

Bläckfisken (25-metersbassängen)

Barnet kan flyta tio sekunder, kan hoppa från kanten, doppa huvudet och simma fem meter. Simundervisningen sker i 25 metersbassängen och vi börjar på den grunda delen.

Pingvinen (25-metersbassängen)

Barnet kan flyta en minut, kan rotera från ryggläge till magläge utan att nudda botten, kan hoppa från kanten och doppa huvudet. Pingvinen kan simma 10 meter ryggsim och/eller bröstsim. Därtill är barnet bekvämt på djupt vatten i stora bassängen då simundervisningen sker i 25 metersbassängen.

Fisken (25-metersbassängen)

Barnet kan simma 25 meter ryggsim och bröstsim, hoppa från kanten, doppa huvudet och flyta en minut. Därtill är barnet bekvämt på djupt vatten i stora bassängen då simundervisningen sker i 25 metersbassängen.

OBS - inga anmälningar via kommentarsfältet

Anmälningar som görs via kommentarer kommer ej att behandlas. Alla barn behöver en egen anmälan för att kunna få en plats.

Anmälan görs här från och med måndag 14/8 kl 08.00

När du gjort din anmälan och trycker på "skicka" skall det komma en tacksida. Då vet du att anmälan har kommit fram.

OBS! Symbolen * i formuläret nedan innebär att rutan måste fyllas/kryssas i!

Anmälan har gått igenom även om det dyker upp en inloggningsruta när du har tryckt skicka!

Publicerad av: Marks kommun