Problem med telefoni

Senast uppdaterad Kl. 10:46, 2019-06-19

På grund av en driftstörning hos Tele2 kan du just nu uppleva problem att koppla upp röstsamtal.

Besöksinformation och öppettider

Bild på besökare vid utställning på Rydals museum

Senast uppdaterad den 5 juni 2019

Här hittar du priser, bokningsformulär och öppettider.

Öppettider:

Torsdag  12.00–19.00
Fredag    12.00–16.00
Lördag    12.00–16.00
Söndag   12.00–16.00

Öppet torsdag 30 maj och torsdag 6 juni kl. 12.00-19.00 samt lördag 22 juni kl. 12.00–16.00.

Midsommarafton 21 juni har vi stängt.

Sommaröppettider gäller 2 juli–18 augusti:

Tisdag, onsdag, fredag kl. 12.00-17.00
Torsdag kl. 12.00-19.00
Lördag och söndag kl. 12.00-16.00

Fri entré

Frivilligt entrépris under öppettid eller ordinarie arbetstid. Prisinformation för visningar och grupper, se rubriken Priser i vänstermenyn. 

Tillgänglighet

Museets lokaler är alla på samma våningsplan. Hiss finns om tillgång till övriga våningsplan skulle uppstå. Det finns rullstol för utlåning. Vid visningar kan portabel hörslinga användas. Vänligen meddela behovet i förväg. Det går att boka syntolkade visningar.

Marks kommuns tillgänglighetsdatabas

Bokningsförfrågan

Information om visningar
Bokning av visning för grupp görs genom förfrågan på telefon eller via vårt bokningsformulär nedan. Om visning på engelska önskas, vänligen notera det i bokningsformuläret.

Under sommaren, då museet har ökat öppethållande, erbjuds besökarna gratis visningar vissa dagar och tider. Se information under Program och aktiviteter.

Under museets båda alternativ - introduktion och visning, presenteras samhällets och fabrikens historia samt någon av museets maskiner. Visningen är dubbelt så lång som introduktionen, eftersom den dessutom utökas med en presentation om bygdens textilindustrihistoria. Det finns även möjlighet att boka enbart maskinvisning. Önskas någon annan typ av visning, är du välkommen att kontakta oss för diskussion.

För skolvisningar, se information under Program och aktiviteter.

Nedan kan du göra en intresseförfrågan om bokning. Din förfrågan inte är bindande, utan måste bekräftas för att anses som en bokning. Vi återkopplar så fort vi kan.

Läs om Rydals Museum på Tripadvisor (klicka här för att öppna hela sidan)

 

logga för Swedich welcome Swedish Welcome erbjuder en utvecklingsmetod för turismaktörer. Metoden tar hänsyn till kvalitet och värdskap, samt ekologisk, ekonomisk och social utveckling. Användandet av logga på Rydals museums hemsida bekräftar att museets verksamhet är seriös i sitt arbete och aktivt jobbar för en bättre gästupplevelse och en hållbar utveckling.

http://www.swedishwelcome.se

Bokningsförfrågan Rydals museum

 

Publicerad av: Marks kommun