c/o Rydal

Bild på besökare vid utställning på Rydals museum.

Foto: Tobias Guldstrand

Senast uppdaterad den 18 september 2018

I basutställningen Spunnet, Vävt och Vunnet i Möjligheternas Mark finns utställningsytan c/o Rydals museum. Den är öppen att användas av privatpersoner, skolor och föreningar i Marks kommun. Ytan är cirka 50 kvadratmeter och är tillgänglig för utställningar som visas under kortare perioder än museets övriga utställningar.

Utställaren ordnar utställningen själv, men museet hjälper till om så önskas. Objekt kan hängas på vägg, från tak, ställas på podier eller direkt på golvet.
Det har blivit mycket populärt att ställa ut i c/o Rydals museum,vilket innebär att utställningar är inplanerade för ett år framöver.

Kontakta museet för ytterligare information. Om du vill ställa ut i detta utställningsrum kan du skicka en förfrågan i formuläret nedan.

Aktuella utställningar:

20 september–21 oktober

En flitig Örbyflicka - ett konstnärsliv

En utställning av Johannes Leyman om sin mor, konstnärinnan och illustratören Barbro Elmqvist – Leyman (1912–2003). Genom ett tvärsnitt av Barbros rika produktion får vi följa hennes konstnärliga utveckling från uppväxtåren i Örby i Mark till hennes yrkesverksamma liv som konstnär och illustratör med Göteborg som bas.

Förfrågan om att ställa ut

Publicerad av: Marks kommun