Sommarfredag i Kinna 4 augusti

Warner Drive och Linda Bengtzing till finalen på Sommarfredagar i Mark 4 augusti i Kinna.

Foto: Warner Drive och Linda Bengtzing till finalen på Sommarfredagar i Mark 4 augusti i Kinna.

Senast uppdaterad den 1 augusti 2017

Linda Bengtzing, amerikanska Warner Drive och lokala band. Det är två av artisterna när årets final på Sommarfredagar i Mark går av stapeln i Kinna den 4 augusti.

Finalen på årets Sommarfredagar i Mark går den 4 augusti i Kinna, med start i PRO:s Marksektions 50-årsfirande.
Kvällen på Mor Kerstins torg öppnas med SLAM!, ett Uggla-tributeband från Varberg och fortsätter med nya Markbandet Still Ill, med medlemmar från Trampstamp som levererar vad man själv kallar spionpunk.

Från USA

Årets mest långväga besök står rockarna Warner Drive, från Los Angeles i USA, för. Tidigare kända från bland annat Sweden Rock Festival kommer de nu till Kinna.
- Bandet besökte Ängskolan i samband med den tragiska bussolyckan och gjorde en spelning enbart för skolans elever och det blev väldigt lyckat och vi tror fler kommer uppskatta dem.
Skönsjungande pop- och schlagerstjärnan Linda Bengtzing avslutar därefter finalkvällen på scenen tillsammans med lokala Partybandet.

Bred satsning

- Precis som tidigare satsar vi på ett brett utbud och det känns som om vi fått till två mycket bra Sommarfredagar både i Skene och Kinna, säger Jesper Truelsen.
Hela programmet för de två sista Sommarfredagarna är i skrivande stund inte spikat, varför det kan bli både ändringar och tillägg.

SommarBIO

Kl 15.00 på Kinna konserthusbiograf, fri entré! Se filmen LaLaLand.

Publicerad av: Marks kommun