Vi söker flera hundra sommarvikarier!

Senast uppdaterad den 18 februari 2022

Då har du kommit rätt. Ett jobb inom vård- och omsorg är ett jobb som gör skillnad för andra människor – stora som små. Just nu söker vi flera hundra vikarier inför sommaren. Vill du bli en av oss?

Meningsfulla dagar
I ett arbete inom vård och omsorg möter du människor och en vardag som är präglad av många fina ögonblick och glädje, men också utmaningar och svårigheter. Det är ett jobb där du blir en värdefull del för människor i olika åldrar som behöver stöd i sitt liv. Det innebär att du bland annat stöttar vid olika fritidsaktiviteter, handlar, städar, lagar mat och sköter hygien. 

Våra arbetsplatser inom vård- och omsorg finns över hela vår kommun. Antingen på något av våra olika boenden, på en mötesplats, i en daglig verksamhet eller i någons egna hem.

Vad får du?
Förutom arbetsdagar där du gör skillnad, så får du härliga kollegor, arbetslivserfarenhet och en månadsanställning. Månadsanställning är en anställningsform som innebär månadslön och fast schema under juni, juli och augusti. Det gör att du kan planera ditt liv på bästa sätt. Vår ambition är att varje vikariat ska bli så bra och givande som möjligt. De erfarenheter, utbildningar och kunskaper du får kan vara starten på något mycket större än ett vikariat. Kanske stannar du längre än sommaren?

Vill du jobba hos oss i sommar?
 Läs mer och sök månadsvikariat här >>

Vill du hellre jobba lite då och då när det passar dig, så kanske en timanställning passar bättre? 
 Läs mer och sök timanställning här >>

Publicerad av: Marks kommun