Vikarie i förskola och skola

Senast uppdaterad den 10 februari 2020

Inom barn- och utbildningsförvaltningen använder vi oss av timanställda vid korttidsfrånvaro i våra verksamheter. Här får du information om hur du gör för att anmäla ditt intresse.

Vikarie inom förskola

När behov av fler vikarier inom förskolan uppstår kommer vi att annonsera efter timvikarier på www.mark.se och Lediga jobb, det är då får du söka tjänsten.

Blir du uttagen till information/intervju krävs det att du har med dig ett utdrag från belastningsregistret, använd blanketten "För arbete inom skola eller förskola". Handläggningstiden för detta utdrag är cirka två veckor. Ett tips är att beställa hem ett sådant, giltighetstiden är ett år.

När det gäller förskolan använder vi bemanningssystemet Time Care Pool.

 

Vikarie inom grundskola, fritidshem, gymnasieskola och vuxenutbildning

För att vikariera inom grundskola, fritidshem, gymnasieskola och vuxenutbildning ska du fylla i flera olika blanketter. Du kan själv skriva ut blanketterna som finns under Dokument nedan eller kontakta barn- och utbildningsförvaltningen, Britt Haggren på 0320 21 73 31 eller britt.haggren@mark.se för att få materialet.

Du ska också boka tid för en introduktionsintervju. Kontaktuppgifter till rektorer som håller i intervjuer finner du genom att klicka här. Till intervjun tar du med dig de ifyllda blanketterna och ett utdrag ur belastningsregistret.

Utdrag ur belastningsregistret beställer du på polismyndighetens hemsida, använd blanketten "För arbete inom skola och förskola". 

Nedanstående blanketter används endast till vikarier inom fritidshem och skola. 

Publicerad av: Marks kommun