Vikarie inom vård och omsorg

Senast uppdaterad den 16 mars 2023

Vill du ha ett intressant och stimulerande extrajobb som vikarie? Kompetens & Resursenheten i Marks kommun rekryterar och samordnar timvikarier inom vård och omsorg i följande verksamheter:
- Äldreboende och hemtjänst
- Funktionsstöd
- Personlig assistans
- Socialpsykiatri

Som omvårdnadspersonal tillför du ett värde i vardagen för någon annan och hjälper personer med olika insatser för att de ska kunna leva det liv de önskar. Du ger stöd till både män och kvinnor med den personliga omvårdnaden, i måltidssituationer samt främjar deras sociala kontakter. Du är en viktig resurs för andra människor, därför krävs det att du har intresse för och tycker om att arbeta med våra målgrupper.

Att kommunicera och ge service är en mycket viktig del i arbetet och du behöver därför ha både muntliga och skriftliga färdigheter i svenska språket samt god datavana. Arbetet innebär varierande arbetstider under vardagar samt helger, och en del av tjänsterna innebär nattarbete. För att arbeta som timvikarie är det krav på att du ska ha fyllt 18 år och för vissa tjänster krävs det även att du har körkort.

Rekrytering av timvikarier sker löpande under året

  Ansökan gör du här...  

Viktigt att du lägger upp rätt mejladress när du ansöker. Om du blir utvald för att komma på intervju så får du besked om det via mejl. Du kommer också att få förslag på intervjutider via mejl. Har vi fel mejladress till dig, når vi dig inte så  att du kan få besked om du är utvald eller ej.

Under våren lägger vi extra fokus på att rekrytera sommarvikarier och till sommaren behöver vi ca 300 ytterligare medarbetare - så sök gärna NU.

I år erbjuder vi dessutom 6000:- extra om du arbetar minst 8 veckor sammanhängande under perioden juni-augusti.

Innan vi kan erbjuda dig en eventuell anställning behöver vi se ett utdrag från ditt belastningsregister. Tänk på att det tar ca en vecka innan du får det, så beställ i god tid.
Ditt belastningsregister beställer du hos polisen: polisen.se

Välkommen med din ansökan redan idag!

Besöksadress: Marks Kommun, Kompetens & Resursenheten, Mor Kerstins väg 11D, 511 80 Kinna. (entré nr 2)

Publicerad av: Marks kommun