Bemanningsenheten inom vård och omsorg

Bild från Rönnängs äldreboende.

Senast uppdaterad den 1 september 2020

Vill du ha ett intressant och stimulerande extrajobb som vikarie? Bemanningsenheten rekryterar och samordnar timvikarier i vård och omsorg i Marks kommun inom:
- Äldreboende och hemtjänst
- Funktionshinder
- Personlig assistans
- Socialpsykiatri

Tillsammans skapar vi en utvecklande arbetsplats där vårt engagemang och omtänksamhet gör skillnad i enskilda individers vardag och ger dem möjlighet att leva ett så självständigt liv som möjligt.

Vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet och det är extra meriterande om du har tidigare erfarenhet av omvårdnad alternativt om du har utbildning från t.ex. vård och omsorgsprogrammet eller annan utbildning som vi bedömer likvärdig.

Att kommunicera och ge service är en mycket viktig del i arbetet och du behöver därför ha både muntliga och skriftliga färdigheter i svenska språket. Arbetet innebär varierande arbetstider under vardagar samt helger och en del av tjänsterna innebär nattarbete. 

För att arbeta som timvikarie så är det krav på att du ska ha fyllt 18 år. För vissa tjänster krävs det även att du har körkort. Vi tar alltid uppgifter ur belastningsregistret. Rekrytering av timvikarier sker löpande under året, och du hittar aktuell annons på kommunens hemsida under lediga jobb.
Välkommen med din ansökan redan idag!

 

Besöksadress: Marks Kommun, Mor Kerstins väg 11D, 511 80 Kinna. (Entré nr. 2)

Postadress: Marks Kommun, Socialförvaltningen, Bemanningsenheten, 511 80 Kinna

Publicerad av: Marks kommun