Välkommen till Mark!

Senast uppdaterad den 4 september 2018

Är du nyinflyttad eller nyetablerad i Mark vill vi hälsa dig varmt välkommen. Om du inte redan upptäckt det lär du märka att kommunen har mycket att erbjuda och dessutom har ett fördelaktigt läge – oavsett om du bor eller verkar här.

Med vacker och varierad natur, en levande bygd med flera medelstora och mindre orter samt ett starkt näringsliv och ett rikt föreningsliv, finns mycket att glädjas över i Mark.
Dessutom är läget - nära hav, flygplats och städer – behagligt för den som söker livskvalitet men vill pendla till arbetet eller emellanåt vidga sina vyer.

Mer information nedan

Nedan har vi också samlat länkar till information på hemsidan för att du smidigt ska få veta litet mer om din nya hemtrakt!

Besök gärna vår destinationswebb Upplev Mark för att få tips om evenemang, nyttig information och mycket mer. Klicka här eller på länken nedan.

Välkommen, företagare!

För dig som nyss etablerat ett företag här har du säkert upptäckt en rad fördelar med Mark.
Här finns allt från stora företag/koncerner till ett stort antal en- och fåmansföretag. Kommunen präglas av en väl utvecklad entreprenörsanda. Många av de textila företagen härstammar från knalletraditionen och arbetar idag på en global marknad med högteknologiska textiler och design.

Näringslivskontor till din hjälp

Näringslivskontoret är en länk mellan dig som företagare och Marks kommun. Hos oss kan du få rådgivning, service, hjälp med kontakter, nätverk och mycket mer. Vi är aldrig längre bort än ett samtal eller ett mail. Det viktiga för oss är att underlätta den kontakt du behöver ha med kommunen och i förlängningen bidra till att du ser Marks kommun som den självklara platsen att utvecklas på.
Längre ned här på sidan hittar du kontaktinformation till våra näringslivshandläggare.

Publicerad av: Marks kommun