Socialt stöd till barn och unga

Senast uppdaterad den 4 februari 2021

Socialtjänsten finns för att barn och unga ska må bra och ha en trygg uppväxt. Ibland blir barn och unga inte tillräckligt omhändertagna av sina föräldrar. Då kan vi på socialtjänsten hjälpa till för att det ska bli så bra som möjligt.

Be oss om hjälp...

  • Om du mår dåligt för att dina föräldrar mår dåligt eller gör dumma saker. Kanske är det mycket bråk hemma, dina föräldrar kanske slåss, hotar eller dricker för mycket alkohol? Vänd dig till oss om du känner oro eller har funderingar på hur ni har det i din familj.
  • Om du själv mår dåligt eller gör saker som inte är bra för dig. Kanske är du ofta orolig eller arg, skolkar mycket eller dricker för mycket alkohol. Kanske tar du droger, har blivit utsatt för sexuella övergrepp eller har gjort något brottsligt. Vänd dig till oss så stöttar vi dig! 

Så här kontaktar du oss

Socialtjänstens mottagning: 0320 21 79 55
Vi svarar i telefonen måndag-fredag klockan 08.00–16.00. Är det akut och vi har stängt kan du ringa till socialjouren som du når genom att ringa 112.

Vill du vara anonym? Du kan prata med oss på socialtjänsten utan att berätta vad du heter eller var du bor. Det kallas att vara anonym. Då kan du ställa frågor och ta reda på mer innan du bestämmer dig för om du vill berätta vem du är. Läs mer om anonymitet här.

Publicerad av: Marks kommun