Sidans innehåll

Lediga jobb

Är du en person som värdesätter utveckling, engagemang och omtänksamhet? Då har vi inte bara något gemensamt – då är det just dig vi söker.

Hos oss hittar du jobben som bidrar till en bättre vardag för tusentals människor i Marks kommun. Inte minst din egen. Hos oss får du chansen att utvecklas och göra karriär, samtidigt som du skapar mening och nytta för andra.

Vi är en kommun i utveckling och framtidstro, och vi växer så det knakar. Varmt välkommen med din ansökan!

Så här hanterar vi dina personuppgifter när du söker jobb hos oss.

Systemtekniker med teamledaransvar till Marks kommun

Om oss

Är du en person som värdesätter utveckling, engagemang och omtänksamhet i ditt arbetsliv? Då skulle vi passa bra ihop – för det gör vi också. Genom att jobba hos oss är du med och bidrar till en bättre vardag för tusentals människor i Marks kommun. Inte minst din egen. Hos oss får du möjlighet att växa – både som person men också i din yrkesroll, samtidigt som det du jobbar med får ett helt samhälle att växa. Oavsett vad dina arbetsuppgifter är så kommer du göra livet för alla de som bor och verkar här lite enklare. Och det är något vi värdesätter högt. Vår vision är att vara en nära kommun med människan i fokus. Nära varandra, vår omvärld och framtiden. Vi vill vara ett närvarande samhälle som med lugn och värme står bakom ryggen och tar emot våra 35 000 invånare, 3 600 medarbetare och hundratals företagare. Då blir varenda medarbetare hos oss betydelsefull. Tillsammans ser vi till att ett helt samhälle fungerar. Vi söker en systemtekniker som vill vara med på Marks Kommun digitala resa och stärka infrastrukturen som driver den framtida utvecklingen. I rollen som teamledare får du både stort ansvar och friheten att direkt påverka IT-miljön och driva innovation inom kommunen. Vi erbjuder dig en chans att påverka i en dynamisk och stöttande miljö. Välkommen med din ansökan! Om Digitaliserings- och IT-enheten i Marks Kommun Du blir kollega med för tillfället 18 st medarbetare varav 2 st andra teamledare på Digitaliserings- och IT-enheten som är en av enheterna på Kommunstyrelsens förvaltning. På Team Infra så blir du kollega med 5 st medarbetare. Kommunen har stort fokus på den strategiska betydelsen av ett välfungerande IT-stöd och på digitaliseringens möjligheter vilket ger enheten bra jordmån att verka i.

Om rollen

Du tillhör Infrastrukturteamet där vi tillsammans jobbar för att skapa en struktur för att på bästa sätt kunna stödja kommunens verksamheter i digitaliseringsresan med huvudfokus är att säkerställa en stabil teknisk plattform. Infrastrukturteamet har ansvar för klienthantering, nätverk, serverdrift/datacenter och cybersäkerhet kopplat till dessa områden och ser till att vår driftsmiljö är snabb och pålitlig. Vi stöttar också kommunens olika verksamheter tekniskt, hanterar leverantörer, deltar i interna och externa projekt och arbetar med dokumentation och kvalitetssäkring. Du kommer arbeta operativt främst inom funktionen serverdrift/datacenter och med att ansvara drift av applikationer i kombination med ett teamledaransvar. Teamledaransvaret innebär: -Prioritera och omfördela ärenden inom teamet vid behov -Följa upp och säkerställa att medarbetare har de förutsättningar som behövs för att lösa ärenden och kartlägga kompetenser inom teamet -Tillsammans med teamet kontinuerligt utvärdera och förbättra kvaliteten i arbetet -Säkerställa informationsutbyte och samverkan mellan teamets funktioner -Representera teamets funktioner vid ledningsmöten med enhetschef och övriga -Främja samarbete med övriga team inom enheten -Övervaka och godkänna frånvaro och semesteransökningar i teamet enligt fastställda rutiner -Implementera och förbättra arbetsprocesser, exempelvis ITIL Vi ser positivt på möjligheten till hybridarbete för att få vardag och arbetsliv att gå ihop.

Om dig

Vi söker dig som har en högskoleutbildning inom relevant fält eller motsvarande arbetslivserfarenhet inom system- och applikationsdrift som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Det är meriterande om du tidigare har arbetat inom kommunal verksamhet eller haft en roll som teamledare. För att vara aktuell för tjänsten förväntas du ha goda kunskaper och erfarenheter inom: -Windows server -Managering funktioner så som Active Directory, Group Policy, DNS, DHCP -O365/Azure hybridmiljö -System/applikationsdrift inkluderat integrationsmotorer gärna Tieto/Teis -Erfarenhet av MSSQL -ADFS Federering -SharePoint Vi värdesätter om du har kunskap om: -Powershell -Datacentermiljöer (Nutanix) Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och tror att din personlighet präglas av förmågan till gott samarbete och du kan ta ett helhetsgrepp över vårt team. Du har också förmågan att engagera och skapa förtroende hos både kollegor och de verksamheter som nyttjar våra tjänster. Du kommunicerar klart och tydligt, kan arbeta självständigt inom teamets ramar och är van vid att ta eget ansvar och leverera resultat.

Om tjänsten

Tjänsteort: Mark

Antal tjänster: 1

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Tillträde: Enligt överenskommelse.

Sista ansökningsdagen: 2024-08-03

Övrigt

I vår rekryteringsprocess har vi två intervjutillfällen. Under augusti månad från vecka 33 planerar vi att börja med intervjuer. Tjänsten kräver svenskt medborgarskap samt säkerhetsprövning enligt säkerhetsskyddslagen (2018:585). Det innebär att säkerhetssamtal kommer genomföras inför anställning. Vi som jobbar inom Marks kommun utvecklar gemensamt vår tillsammanskultur genom att vi är engagerade, omtänksamma och utvecklande, till långsiktig nytta för individ och samhälle. I våra tjänster lägger vi stor vikt vid din personliga lämplighet. Som arbetsgivare främjar vi lika rättigheter, skyldigheter och möjligheter för alla medarbetare och värdesätter de kvaliteter som mångfald och en jämn könsfördelning kan tillföra verksamheten. Marks kommun erbjuder olika personalförmåner såsom exempelvis attraktivt friskvårdsbidrag, rabatterat årskort på Västtrafik, hyrcykel, pensions- och semesterväxling, samt möjlighet till distansarbete-och flexibel arbetstid utifrån verksamhetens behov och utformning. Det är också enkelt att pendla hit från exempelvis Göteborg, Borås och Varberg. Vi undanber oss vänligen men bestämt kontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Ansökan

Referensnummer C195373

Kontaktpersoner

Kajsa Larsson

Rekryteringskonsult

Mejladress: kajsa.larsson@effektiv.se

Jens Lindroth

Rekryteringskonsult

Mejladress: jens@effektiv.se

Facklig kontakt nås via kommunens växel

Telefon: +46 320 217000