Sidans innehåll

Lediga jobb

Är du en person som värdesätter utveckling, engagemang och omtänksamhet? Då har vi inte bara något gemensamt – då är det just dig vi söker.

Hos oss hittar du jobben som bidrar till en bättre vardag för tusentals människor i Marks kommun. Inte minst din egen. Hos oss får du chansen att utvecklas och göra karriär, samtidigt som du skapar mening och nytta för andra.

Vi är en kommun i utveckling och framtidstro, och vi växer så det knakar. Varmt välkommen med din ansökan!

Så här hanterar vi dina personuppgifter när du söker jobb hos oss.

Sjuksköterskor till hemsjukvården i Mark

Om oss

Är du en person som värdesätter utveckling, engagemang och omtänksamhet i ditt arbetsliv? Då skulle vi passa bra ihop – för det gör vi också. Genom att jobba hos oss är du med och bidrar till en bättre vardag för tusentals människor i Marks kommun. Inte minst din egen. Hos oss får du möjlighet att växa – både som person men också i din yrkesroll, samtidigt som det du jobbar med får ett helt samhälle att växa. Oavsett vad dina arbetsuppgifter är så kommer du göra livet för alla de som bor och verkar här lite enklare. Och det är något vi värdesätter högt. Vår vision är att vara en nära kommun med människan i fokus. Nära varandra, vår omvärld och framtiden. Vi vill vara ett närvarande samhälle som med lugn och värme står bakom ryggen och tar emot våra 35 000 invånare, 3 600 medarbetare och hundratals företagare. Då blir varenda medarbetare hos oss betydelsefull. Tillsammans ser vi till att ett helt samhälle fungerar.

Om rollen

Vi utökar vår personalstyrka och vill välkomna dig som är sjuksköterska, med eller utan en vidareutbildning, att söka en tjänst hos oss inom hälso- och sjukvården i Marks kommun. Sjuksköterskans arbete i hemsjukvården innefattar allt ifrån patientansvar, handledning och teamarbete. I hemsjukvården arbetar även fysioterapeuter, arbetsterapeuter, rehabassistenter och undersköterskor med inriktning HSL. I det dagliga arbetet ska du tillsammans med teamet kring patienten besluta, genomföra och följa upp omvårdnadsåtgärder. Patienterna vi träffar bor antingen hemma i så kallat ordinärt boende eller på särskilt omsorgsboende (SÄBO). Vi har fler grupper med sjuksköterskor i verksamheten, bland annat de som jobbar inom socialpsykiatri/funktionshinder, utbildningssköterskor, administrativa sjuksköterskor, seniora sjuksköterskor och ambulerande. Hemsjukvården utför vård all dygnets timmar och planeringen görs utefter verksamhetens resurser. Lönetillägg utgår vid nattarbete och vid utökad kvällstjänstgöring. De placeringar som i nuläget finns tillgängliga ligger på följande orter: - Fritsla - Skene (ambulerande) Som nyanställd får du en individuellt anpassad introduktion tillsammans med våra seniora sjuksköterskor. Du kommer även ingå i ett mentorskapsprogram med gruppträffar där vi vid varje gång går igenom olika fokusområden i den kommunala hemsjukvården. Stor vikt ligger på gemenskap och trygghet. Möjlighet för vidare kompetensutveckling på arbetstid finns inom studenthandledning, Avancerad hemsjukvård och palliativ vård, förskrivning eller annan verksamhetsgynnande kurs. Om du har en heltidstjänst kan du även läsa specialist Vård av äldre eller distriktsjuksköterska delvis på arbetstid (25%). Vill du veta mer om hur vi jobbar och hur vår vardag ser ut? Följ oss på Instagram, se länk längst ned.

Om dig

Sjuksköterskelegitimation

Om tjänsten

Tjänsteort: Mark

Antal tjänster: 4

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid / deltid

Tillträde: Enligt överenskommelse

Sista ansökningsdagen: 2024-07-22

Övrigt

Vi som jobbar inom Marks kommun utvecklar gemensamt vår tillsammanskultur genom att vi är engagerade, omtänksamma och utvecklande, till långsiktig nytta för individ och samhälle. Som arbetsgivare främjar vi lika rättigheter, skyldigheter och möjligheter för alla medarbetare och värdesätter de kvaliteter som mångfald och en jämn könsfördelning kan tillföra verksamheten. Marks kommun erbjuder olika personalförmåner såsom exempelvis attraktivt friskvårdsbidrag, rabatterat årskort på Västtrafik, hyrcykel, pensions- och semesterväxling, samt möjlighet till distansarbete-och flexibel arbetstid utifrån verksamhetens behov och utformning. Vi har också bra kommunikationer mellan ex Göteborg, Borås, Varberg och det är lätt att parkera om du kör bil. Vi undanber oss vänligen men bestämt kontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Ansökan

Referensnummer C139466

Kontaktpersoner

Sandra Björlin

Vårdchef

Mejladress: sandra.bjorlin@mark.se

Johanna Dalvald

Vårdchef

Telefon: 0320-21 78 01

Mejladress: johanna.dalvald@mark.se

Sofie Älenmark

Vårdchef

Telefon: 0320-21 80 29

Mejladress: sofie.alenmark@mark.se

Petra Björkman

Administrativ assistent

Telefon: 0320-21 79 64

Mejladress: petra.bjorkman@mark.se

Åsa Olofsson

Vårdförbundet

Telefon: 0320-21 70 00

Mejladress: asa.olofsson@mark.se