Sidans innehåll

Lediga jobb

Är du en person som värdesätter utveckling, engagemang och omtänksamhet? Då har vi inte bara något gemensamt – då är det just dig vi söker.

Hos oss hittar du jobben som bidrar till en bättre vardag för tusentals människor i Marks kommun. Inte minst din egen. Hos oss får du chansen att utvecklas och göra karriär, samtidigt som du skapar mening och nytta för andra.

Vi är en kommun i utveckling och framtidstro, och vi växer så det knakar. Varmt välkommen med din ansökan!

Så här hanterar vi dina personuppgifter när du söker jobb hos oss.

Grundlärare med inriktning fritidshem, Fotskälskolan

Om oss

Är du en person som värdesätter utveckling, engagemang och omtänksamhet i ditt arbetsliv? Då skulle vi passa bra ihop – för det gör vi också. Genom att jobba hos oss är du med och bidrar till en bättre vardag för tusentals människor i Marks kommun. Inte minst din egen. Hos oss får du möjlighet att växa – både som person men också i din yrkesroll, samtidigt som det du jobbar med får ett helt samhälle att växa. Oavsett vad dina arbetsuppgifter är så kommer du göra livet för alla de som bor och verkar här lite enklare. Och det är något vi värdesätter högt. Vår vision är att vara en nära kommun med människan i fokus. Nära varandra, vår omvärld och framtiden. Vi vill vara ett närvarande samhälle som med lugn och värme står bakom ryggen och tar emot våra 35 000 invånare, 3 600 medarbetare och hundratals företagare. Då blir varenda medarbetare hos oss betydelsefull. Tillsammans ser vi till att ett helt samhälle fungerar. Fotskälskolan är en mysig liten landsbygdsskola med ca 100 elever och med omedelbar närhet till naturen. På skolan går elever från F-klass till årskurs 6 och det finns ett fritidshem för skolans elever. En del av skolan är nybyggd sedan 2012 och på bottenvåningen i samma byggnad finns också en förskola för 1-5-åringar. Vi har en härlig skolgård som inbjuder till många olika lekar och vi har också möjlighet att gå till skolskogen som finns i närheten. Marks kommuns ishall ligger alldeles runt knuten och finns att nyttja för skolans elever tillsammans med pedagoger. Fritidshemmets lokaler är anpassade efter verksamheten och där finns olika typer av ateljéer. Fotskälskolan arbetar även aktivt med PALS - en skolomfattande och evidensbaserad modell som är ett systematiskt kvalitetsarbete kring trygg lärmiljö. Genom att lägga stor vikt vid att skapa goda relationer, uppmuntra positivt beteende och ha tydliga rutiner på fritids, i klassrum och gemensamma utrymmen, har vi ett väl utvecklat förebyggande och främjande arbete på Fotskälskolan vad gäller trygg lärmiljö.

Om rollen

Du kommer ansvara för att planera, genomföra och utveckla undervisningen på fritidshemmet tillsammans med dina kollegor.

Om dig

Vi söker dig som är behörig grundlärare med inriktning fritidshem. Du är väl förtrogen med LGr22, samt de uppgifter som blir ålagda dig utifrån din profession. Fotskälskolan betonar vikten av att "Alla elever är våra elever", därför jobbar vi väldigt tätt tillsammans hela F-6 och fritidshemmet. Är du en person som gillar den lilla skolan med korta beslutsvägar och mycket påverkansmöjligheter, så kommer du trivas hos oss! Du kommer till ett prestigelöst arbetslag som tillsammans med andra vill utveckla sin profession och ha roligt på jobbet!

Om tjänsten

Tjänsteort: Mark

Antal tjänster: 1

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

80-100%

Sista ansökningsdagen: 2024-07-19

Övrigt

Vi som jobbar inom Marks kommun utvecklar gemensamt vår tillsammanskultur genom att vi är engagerade, omtänksamma och utvecklande, till långsiktig nytta för individ och samhälle. Som arbetsgivare främjar vi lika rättigheter, skyldigheter och möjligheter för alla medarbetare och värdesätter de kvaliteter som mångfald och en jämn könsfördelning kan tillföra verksamheten. Marks kommun erbjuder olika personalförmåner såsom exempelvis attraktivt friskvårdsbidrag, rabatterat årskort på Västtrafik, hyrcykel, pensions- och semesterväxling, samt möjlighet till distansarbete-och flexibel arbetstid utifrån verksamhetens behov och utformning. Det är också enkelt att pendla hit från exempelvis Göteborg, Borås och Varberg. Vi undanber oss vänligen men bestämt kontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Ansökan

Referensnummer C200560

Kontaktpersoner

Elin Sjödahl

Rektor

Telefon: 0320-218198

Mobil: 0735-533823

Mejladress: elin.sjodahl@mark.se

Facklig kontakt nås via kommunens växel

Telefon: 0320-217000