Sidans innehåll

Tisdag 10 september

Seniorparkour med fika, Gitte Pålssons berättelse om bedrägeri, hållbar pop-up, höstträff för Bokslukarsällskapet, bokfika och körsång.

Seniorparkour med Popcornkraft

Gör din promenad med lite extra utmaningar, där ingen utmaning är för liten. Promenaden vi bjuder på blir ca 30–45 min i makligt tempo med lite varierande utmaningar utefter vägen. Kläder efter väder. Vi avslutar med att det bjuds på gemensam fika.

Bokfika med klassiker

Vi träffas på Kinna bibliotek.

Lyssna till Gitte Pålsson

För två år sedan blev Gitte Pålsson bestulen på sina besparingar via telefonbedrägeri. Nu är Gitte ute i landet och berättar om denna händelse på ett kunskapshöjande och roligt sätt med fina musikinslag.

Pop-up med Returlaget och Återbruket

Socialt, miljömässigt och ekonomiskt hållbar konsumtion.

Bokslukarsällskapets första höstträff

Bokslukarsällskapet riktar sig till dig mellan 8–12 år. Vi brukar prata om böcker, fika och pyssla på olika teman. Första träffen i höst uppmärksammar vi hållbarhetsveckan, men vad det blir mer exakt är än så länge en hemlis.

After school goes Old school

Vi lägger ifrån oss våra mobiltelefoner och släcker ner biblioteket. Vi spelar brädspel, läser och skapar. Det blir mysigt, vi lovar!

Sagostund med miljöfokus

Vi träffas på Sätila bibliotek.

Glasfusing med Korpen

Glasfusing innebär att man skär till glas i olika färger och former, lägger samman och sedan smälter i en ugn. Vid detta prova-på-tillfälle får ni kostnadsfritt skapa ett smycke.
Var: Korpen Marks kansli – Stationsgatan 4 i Kinna

Körsång med Carpe Vocalis

Carpe Vocalis är en politiskt och religiöst oberoende förening där alla som tycker om att sjunga är välkomna. Vi blandar olika genrer, ofta i fyrstämmigt arrangemang (sopran, alt, tenor och bas). Det är en blandad kör på ca 25 personer som sjunger det mesta; pop, rock, visor, barockmusik, sakralt, folkvisor från olika kulturer.
Var: Elimkyrkan, Varbergsvägen 60, Skene

Tillbaka till startsidan för Hållbarhetsveckan

Uppdaterad:

Informationsägare: Samhällsbyggnadsförvaltningen