Välkommen till möjligheternas skola!

Senast uppdaterad den 15 november 2022

TUSENTALS IDÉER UNDER SAMMA TAK

Totalt går nästan 1000 elever hos oss. Eftersom vi har stor variation på programmen, finns också många olika intressen bland elever och personal. Förutom fem högskoleförberedande program, har vi tio yrkesprogram med massor av inriktningar som du kan läsa som lärling, samt introduktionsprogram och anpassad gymnasieskola. I en miljö av trygghet och öppenhet vill vi ge dig möjlighet att utvecklas i den riktning du vill.

Vi på Marks Gymnasieskola är extra bra på internationella utbyten. Bland annat är vi Amnesty's skola för mänskliga rättigheter och ambassadörskola för EU vilket gör att du får möjlighet att delta i internationella projekt både på hemmaplan och utomlands.

ALLT DU BEHÖVER...

När du väljer att studera hos oss får du inte bara den bästa utbildningen. Du får också tillgång till vårt stora bibliotek, café, studiotek, samlingslokaler, elevhälsoteam, ungdomsutvecklare med mera. Vi har en fin elevrestaurang som serverar minst två olika lunchval per dag. Självklart vetgetariskt också. Dessutom får du tillgång till vår fantastiska idrottsanläggning med två stora hallar, gym, löpslingor, fotbollsplaner och simhall. Det är också enkelt att ta sig hit – busshållplats och tågstation ligger precis bredvid skolan.

... OCH LITE TILL

Visste du att Marks Gymnasieskola har ett eget magasin? MGZINE ges ut två gånger om året och produceras tillsammans med elever från åk 2 på estetiska programmet. Här skriver vi om vad som är aktuellt på skolan och delar med oss av intressanta reportage och tips. Du kan bläddra i MGZINE, eller beställa ditt eget exemplar här: MGZINE

Följ oss gärna på sociala medier för att hålla dig uppdaterad om vad som händer på skolan:

Facebook Instagram TikTok YouTube

Välkommen till Marks Gymnasieskola!

Publicerad av: Marks Gymnasieskola