Besökskväll på MG

Senast uppdaterad den 7 mars 2022

Tisdag den 19 april kl. 18.00–20.00

hälsar vi alla som ska börja gymnasiet, samt vårdnadshavare, välkomna till besökskväll här på MG. Vi vet att det kan vara svårt att välja program, men du vet väl om att mellan den 15 april och 16 maj är det omvalsperiod och då kan du ändra ditt val om du vill!

För att kunna göra ett val som känns bra vill vi ge er möjlighet att besöka våra program, träffa lärare och elever, ställa frågor samt titta runt på skolan. Ni kommer att få information om gymnasievalet och vilka möjligheter vi erbjuder samt hur det ser ut med fortsatta studier och jobb efter gymnasiet.

Vi bjuder på korv med bröd utanför entrén hela kvällen. Det kommer också att finnas fika i vårt café. På Kunskapens gata, som går genom hela byggnaden, kommer representanter att finnas tillgängliga från alla våra program, som kan visa vägen till våra lokaler och klassrum.

Se också vår interaktiva programkatalog - klicka här!

Övriga besöksmöjligheter

Du vet väl att du kan "skugga" våra program?
Vill vara med en dag och se hur det är att gå på MG? Klicka här!
Ni kan också kontakta våra rektorer för att boka in ett personligt besök.

Digital rundvandring

Du kan alltid besöka oss digitalt! Vi har tagit fram filmer där du får se hur det ser ut på MG och höra elever, rektorer och lärare berätta om skolan. Prenumerera gärna på vår Youtubekanal så missar du inget. Se filmerna om MG här!

Varmt välkomna!

Publicerad av: Marks Gymnasieskola