Frånvaro/Sjukanmälan

Senast uppdaterad den 11 oktober 2018

På Marks gymnasieskola använder vi oss av Skola24 för att registrera frånvaro och sjukanmälan. Om ditt barn är sjukt måste du som vårdnadshavare meddela skolan varje dag.

Om ditt barn är sjukt måste du meddela skolan och sjukanmäla ditt barn, gärna före första lektionen men absolut senast klockan 12.00 för att vi ska bedöma sjukfrånvaron som giltig. Sjukanmälan måste göras varje dag eleven är sjuk. När vårdnadshavare gör en sjukanmälan noterar vi personnummer på eleven och telefonnumret som har använts för att göra sjukanmälan. 

För mer information hur du kan sjukanmäla ditt barn hittar du på www.mark.se/skola24. Man kan sjukanmäla via telefon, dator eller mobil-app. 

Som vårdnadshavare kan du även få en överblick över ditt barns frånvaro samt få ett meddelande skickat till dig vid eventuell sen ankomst eller ogiltig frånvaro. För att detta skall fungera krävs att vi har aktuella kontaktuppgifter som mobiltelefonnummer och e-postadress.

Hur du registrerar aktuella kontaktuppgifter och skaffar dig ett konto till Skola24 hittar du på www.mark.se/skola24. För att registreringen av kontot skall fungera krävs aktuella kontaktuppgifter så börja med att kontrollera och registrera dem.

Publicerad av: