Synliggör dina lokaler i Marks kommun genom vår användarvänliga karttjänst!

Senast uppdaterad den 30 november 2023

Marks kommun erbjuder en möjlighet för lokala fastighetsägare att synliggöra sina lokaler genom vår interaktiva karttjänst. Denna service är lika enkel att använda för dig som fastighetsägare som för de personer som söker information om lediga lokaler i Marks kommun.

Genom karttjänsten lägger du som privat fastighetsägare själv upp information om dina lokaler och säkerställer att informationen är aktuell. För de som söker lokaler i Marks kommun erbjuder karttjänsten möjligheten att enkelt filtrera fram olika typer av lokaler och välja önskad ort. Detta skapar en smidig och effektiv sökupplevelse, vilket underlättar för de som är intresserade av att etablera sig i området. Karttjänsten är ny och ju fler fastighetsägare som använder den, desto mer heltäckande och informativ blir kartjänsten. Vid etableringsförfrågningar hänvisar Marks kommun till karttjänsten.

Du hittar kartjänsten genom att klicka här. Behöver du stöd i karttjänsten kontakta GIS-samordnare Petronella Hauptmann på mejladress: Petronella.Hauptmann@mark.se

Publicerad av: Marks kommun