Besöksnäring – Upplev Mark

Senast uppdaterad den 5 maj 2021

Du vet väl att din verksamhet kan synas i destination Marks besöksguide? Webbplatsen Upplev Mark är en samlingsplats där den lokala besöksnäringen kan visa upp sitt utbud och samtidigt inspirera till att uppleva Mark.

Vad är Upplev Mark?

Upplev Mark är Marks kommuns officiella besöksguide. På webbplatsen sammanställs sevärdheter, evenemang, boenden, butiker och restauranger tillsammans med fantastiska platser värda att besöka. Besöksguiden riktar sig både till den som besöker Mark och till den som bor i kommunen.

För företag verksamma i besöksnäringen

Företag i kommunen, som verkar inom besöksnäringen, är varmt välkomna att ansluta sig till Upplev Mark. Syftet med webbplatsen är att synliggöra och kommunicera totalupplevelsen av Mark, och inspirera besökare och kommuninvånare till att uppleva destination Mark.

Bildmaterial till sociala medier

Om du vill vara med och dela destinationswebben på dina sociala medier får du gärna använda våra bilder för att marknadsföra destination Mark. Längst ner på sidan finns bilder som du får använda dig av.

Hur kan jag synas på Upplev Mark?

Marks kommun använder plattformen Basetool för att driva webbplatsen. Företag inom besöksnäringen har möjlighet att presentera sig och hela sitt utbud på www.upplevmark.com genom att registrera en Basetoollicens. För att registrera dig, tryck här

Hur funkar det?

Basetool har samlat artiklar och lathundar som kan vara till hjälp när du arbetar med Basetool. Du hittar supportsidan här.

Hittar du inte vad du söker eller har frågor kontakta Basetool support, via e-post eller telefon:
E-post: support@basetool.se
Telefon: 031-788 15 20  (09.00–15.00)

Publicerad av: Marks kommun