Artikeln publicerades

Studentbal på Marks Gymnasieskola 2024

PRESSMEDDELANDE: Fredagen den 24 maj är det studentbal på Marks Gymnasieskola. Det är en stor dag för våra studenter och vi ser fram emot att välkomna media för att bevaka och fotografera. För att underlätta har vi här sammanställt information om vad som gäller för dagen.

Studentbalen arrangeras av elevkåren på Marks Gymnasieskola. Skolan bidrar genom att låta eleverna träffas i Kunskapens hus innan avresa till festlokalen och föreviga dagen inför anhöriga och vänner på röda mattan utanför skolan.

Media kommer att ges möjlighet att träffa elever och fotografera utanför skolbyggnaden. Vi kommer även ge fotografer möjlighet att placera sig innanför publikbegränsningen.

Tidsplan:

14.30 – Media samlas vid skolans stora entré för information om bland annat balparsordning och möjlighet att ställa frågor till skolans representanter.
15.15 – Balparen gör sin entré på den röda mattan.
17:00 – Avfärd med buss till festlokalen.

Begränsningar:

Baldagen är en stor händelse för många elever med många förväntningar och en del spänning. För att ta hänsyn till elever som inte vill bli fotograferade kommer vi endast tillåta intervjuer och fotografering utanför skolbyggnaden.

Uppdaterad:

Informationsägare: Barn- och utbildningsförvaltningen