Hitta ut i Mark är igång!

Symbol för motionsarrangemanget Hitta ut.

Senast uppdaterad den 4 maj 2016

Ta chansen att prova Hitta ut i Mark där 80 checkpoints i fem olika områden ingår i årets första släpp.

Hittaut.nu är ett hälso- och friskvårdsprojekt med målet att få människor i rörelse och upptäcka nya platser i sin omgivning med hjälp av en karta med checkpoints i olika svårighetsgrad.

Gröna checkpoints är enklast och oftast placerade utmed vägar eller stigar. Därefter kommer blå och röda checkpoints placerade i skogsområden. De allra svåraste checkpointsen är svarta, en rejäl utmaning för de flesta!

Hitta ut i Mark är i full gång och 80 checkpoints i fem olika områden ingår i årets första släpp. Du kan hämta en karta på Medborgarkontoret i kommunhuset i Kinna eller från och med vecka 19 hos orienteringsklubbarna och på biblioteken i kommunen. Du kan också hitta kartan på nätet: 

Registrera dina checkpoints och var med i utlottning om priser

Ute i naturen är våra checkpoints markerade på samma sätt som under 2015, med en trästolpe. På stolpen finns hittaut.nu-dekalen, checkpointens nummer och en bokstavskod. När du besökt en checkpoint kan du logga in på www.hittaut.nu/mark och registrera koden. Den 6 juni lottar vi ut priser bland de som registrerat minst 20 checkpoints.

Publicerad av: Marks kommun