Aktiviteter och evenemang under våren

Senast uppdaterad den 14 april 2020

Med anledning av coronaviruset och risk för smittspridning har flera av vårens aktiviteter och evenemang ställts in. I de fall det är möjligt har verksamheten anpassats till den situation och de rekommendationer som gäller och man håller fortsatt öppet. Här hittar du senaste nytt om vårens aktiviteter.

På Rydals museum är lokalerna stora och det är lätt att hålla avstånd mellan besökare. Museet och utställningarna är därför öppet för besökare och planerade evenemang under våren kommer att genomföras med undantag för: Nycirkusfestivalen 13–14 juni som istället blir 26–27 september.

Ung i Mark har öppet de stora caféerna på ungdomsgårdarna Centralen i Kinna och GårN i Fritsla. Alla mindre rum på ungdomsgårdarna, för bland annat bio och LAN, är däremot stängda tills vidare.

Kulturskolan har ställt in samtliga konserter under våren.

Biblioteken i kommunen har ställt in alla löpande aktiviteter som stick-, språk- och korsordscafé samt schackträning. Dessutom har man ställt in: Fredagsbion 17 april-  Brevbäraren som byggde ett palats- Kinna konserthusbiograf Internationella Harry Potter-dagen 2 maj Kinna bibliotek Väverskans dag 9 maj på Kinna bibliotek Sagofén Isadora 19 maj på Sätila bibliotek Alla utställningar på Kinna bibliotek pågår som vanligt.

Publicerad av: Marks kommun