Anslagstavlan flyttar in på www.mark.se

Senast uppdaterad den 28 november 2017

Alla kommuner ska enligt lag ha en anslagstavla där beslut och kungörelser tillkännages. Från och med 2018 flyttar Marks kommuns anslagstavla in här på hemsidan.

Enligt kommunallagen ska den fysiska anslagstavlan, som funnits i entrén till kommunhuset, ersättas med en digital anslagstavla från och med 2018. 

Vad som publiceras på anslagstavlan är styrt i lagen. Bland annat tillkännages kommunala beslut för både kommunfullmäktige, kommunstyrelsen och övriga nämnder. Anslagstavlan innehåller även kungörelser och information om kommande sammanträden för kommunfullmäktige och kommunstyrelsen. 

Marks kommuns digitala anslagstavla kommer du att hitta här på hemsidan och anslag publiceras digitalt från och med den 1/1 2018.  

På Medborgarkontoret finns en dator som du kan använda för att, från och med 2018, se anslagstavlan och skriva ut anslag. Medborgarkontoret finns i kommunhuset, Boråsvägen 40 i Kinna.

Hur hittar jag anslagstavlan på hemsidan?

När den digitala anslagstavlan är färdig kommer du att kunna klicka dig vidare till den från startsidan på www.mark.se. Du kan också använda kortlänken www.mark.se/anslagstavla. 

Publicerad av: Marks kommun