Ansök om feriearbete senast den 31 mars!

Feriearbetare.

Senast uppdaterad den 11 mars 2020

Feriearbete är för dig som är född 2002–2003 och är folkbokförd i Marks kommun samt inte tidigare haft feriearbete i kommunen. Vi erbjuder arbete under veckorna 25–33 i kommunen.

Du arbetar tre veckor med en sammanlagd arbetstid på 90 timmar. Du måste kunna arbeta självständigt under en 6-timmars arbetsdag. Du får en inblick i arbetslivet, erfarenheter, referenser och en chans att tjäna pengar - timlönen är 78 kronor.

Så här ansöker du

Du ansöker till feriearbete genom att mejla till ferie@mark.se. För att vi ska hantera din ansökan och erbjuda dig ett feriearbete, har du som söker ansvar att göra en komplett ansökan. I mejlet ska du skriva ett personligt brev där du beskriver dig själv och svarar på frågan inom vilket område du helst vill arbeta. Vi strävar efter att matcha dig mot rätt jobb.
Var noga med att uppge korrekta kontaktuppgifter så som fullständig adress, mejladress och mobilnummer i din ansökan. Om du ändrar dina kontaktuppgifter måste du meddela oss så att arbetsgivaren får rätt uppgifter.

Missa inte sista ansökningsdagen

Sista ansökningsdag är 31 mars. Om du inte har gjort någon ansökan innan sista ansökningsdatum eller om din ansökan inte är komplett ifylld, har vi inte möjlighet att erbjuda dig feriearbete. Vi meddelar dig om erbjuden plats senast 24 april. Viktigt är att du svarar på erbjuden plats i tid (anges vid erbjudandet) annars går platsen till någon annan.

Detta erbjuder vi

Vi kan erbjuda feriearbete inom förskola, äldreomsorg, grönområden, olika vaktmästeriuppdrag, fastighetsskötsel, lokalvård, storkök och enklare administrativa uppgifter. Det finns också platser på Skene skog Återvinningscentral och vi erbjuder även platser som aktivitetsvärd eller badvärd (kräver att du är simkunnig). Du som får en plats inom arbetsområdena barn/ungdom, lokalvård eller i verksamheter där barn och unga befinner sig, måste begära ut ett utdrag ut belastningsregistret.

Ferieentreprenör

Du som vill starta eget företag som sommarjobb, ferieentreprenör, har i år möjlighet att ansöka om det. Under fyra veckor 25–28 kan du få möjlighet att starta ett företag och förverkliga din idé. Marks kommun har 3 platser och vi kommer att lotta dessa om intresset är stort.

Här kan du läsa mer om ferieentreprenör.

Publicerad av: Marks kommun