Hur kan du marknadsföra dig på vastsverige.com?

Senast uppdaterad den 26 april 2017

Den 4/5 klockan 18.15-20.30 är du som vill veta mer om hur du mer aktivt kan marknadsföra dig på Västsvenska turistrådets hemsida, vastsverige.com, välkommen till Kinnaborgssalen.

Genom att synas på vastsverige.com bidrar du också till bilden av Mark och vad man kan uppleva genom att besöka vår kommun. Manda Shillerås från Turistrådet kommer att prata om hemsidan och turistrådets roll. Per-Anders Götesson som arbetar som webbadministratör på Marks kommun kommer också berätta om vad du som företagare kan få för hjälp med att optimera just ditt företag på vastsverige.com.

Ju fler som är anslutna och aktiva på hemsidan desto bättre blir helhetsintrycket av Marks kommun.

Agenda:

  • Västsvenska turistrådet och Manda Shillerås berättar om hemsidan vastsverige.com och hur turistrådet kan stödja dig som företagare, samt vad du får med verktyget Basetool
  • Per-Anders Götesson, webbadministratör och kontaktperson på kommun i frågor om vastsverige.com berättar på vilket sätt han kan stödja dig som företagare
  • Vilket ansvar har du som företagare i arbetet med hemsidan?  

Plats: Kinnaborgssalen, Kommunhuset Kinna, Boråsvägen 40 Datum: 4/5-2017 Tid: 18.15-20.30  

Osa senast 2/5- 2017 till simon.jacobsson@mark.se   (Eftersom det är helgdag i den veckan så ser vi gärna att anmälningar kommer in så tidigt som möjligt, allt för att beräkna lokal och dylikt!)    

Varmt Välkomna!

Publicerad av: Marks kommun