Jessica och Tomas tackar för sig

Senast uppdaterad den 25 oktober 2022

Nu tar båda våra tidigare kommunalråd farväl. Såväl Jessica Rodén som Tomas Johansson lämnar sina uppdrag och passar på att tacka för sig.

Jessica Rodén (S) valdes i november 2021 till kommunstyrelsens ordförande i Marks kommun. Efter valet 2022 stod det klart att Jessica valts till riksdagsledamot för Socialdemokraterna och därmed lämnar sitt uppdrag.

Jessica Rodén 

Det har varit en stor ära att vara kommunstyrelsens ordförande i Mark.

Genom uppdraget har jag träffat och lärt känna ännu mer av vår fina kommun. Både den kommunala organisationen men också den geografiska ytan Mark. Jag imponeras över det engagemang som genomsyrar oss Markbor, medarbetare och näringsidkare. Vi är Mark!

Tack till alla förtroendevalda som genom goda samtal och vassa debatter bidrar till att utveckla vår kommun. Alltid med markbornas bästa för ögonen. Tack till alla våra fantastiska medarbetare som dygnets alla timmar, årets alla dagar säkerställer att kommunens verksamheter är igång. Kära Markbor, vi skapar framtidens Mark tillsammans!!

 

Även Tomas Johansson (M) som varit kommunstyrelsens vice ordförande lämnar nu sin post som kommunalråd i Mark. 

Tomas Johansson

Jag vill precis som Jessica passa på att tacka för det fina samarbete vi har haft mellan politik och med kommunens förvaltning. Allt för kommuninvånarna och kommunens bästa. 

Ett stort tack till er alla! Det har varit oerhört lärorikt och utmanande att under totalt sex och ett halvt år ha varit kommunalråd. De första två och ett halvt som kommunstyrelsens ordförande och nu de fyra sista som vice ordförande.

Att vara en av två heltidspolitiker i kommunen har inneburit både ansvar och möjligheter. Styra kommunen mot bättre strukturer och större samverkan mellan samhälle, politik och förvaltning tillsammans medarbetare som trivs på jobbet har varit min utgångspunkt. 

Återigen ett stort TACK!

 

Publicerad av: Marks kommun