Jubileumslopp i Sätila 12 nov

Senast uppdaterad den 18 oktober 2016

Marks kommun vill uppmärksamma Sätila of Swedens nya satsning Sätila Trail som är ett nytt lopp i Nordhallands urskogar och kulturbygder. Arrangemanget firar företagets 120-årsjubileum och går i historiens spår med start och målgång på Lygnerns strand i Sätila.

Terrängloppet erbjuder hela sex varierande banor utlagda i den storslagna naturen längs Lygnerns stränder, kring Sätila och i de kringliggande skogarna.

– När vi diskuterade hur vi skulle fira vårt 120-årsjubileum kom vi ganska snart fram till att vi ville ha en annan typ av fest än ett traditionellt kalas. Tillsammans med våra samarbetspartners har vi skapat Sätila Trail och vi ser mycket fram emot den 12 november, säger Maria Stockefors, vd för Sätila of Sweden.


Ett lopp för alla
Med sex olika banor, med olika distans, erbjuder Sätila Trail något för alla – från den korta Byslingan på 5 km, som man både kan gå och springa, till den ultimata utmaningen i form av Jubileumsbanan på 120 km. Alla som fullföljer loppet kommer att få en specialdesignad medalj och samtliga distanser kommer att ha tidtagning.

För anmälan och mer information om loppet gå in på www.satilatrail.se
Mer information om Sätila of Sweden hittar du på www.satila.com

Publicerad av: Marks kommun