Kodjakten - Äventyrsapp för en semester på hemmaplan

Senast uppdaterad den 3 februari 2021

Mycket tyder på att även sommaren 2021 blir annorlunda på många sätt. Sannolikt kommer många spendera sin semester på hemmaplan. Det finns kreativa lösningarna som hjälper till med tips för en fin hemester. Marks kommun samverkar i projekt för såväl den lokala som delregionala besöksnäringen – och skapar möjligheter för dig att upptäcka både äventyr på hemmaplan och lugna smultronställen - Kodjakten är en app med äventyr för hela familjen. Anmäl gärna ditt intresse om du driver spännande besöksmål i Marks kommun som du vill att fler ska kunna ta del av.

Appen Kodjakten lanserades under 2020 och blev uppskattat av både besökare och av de medverkande besöksmålen. Kodjakten går ut på att uppmuntra besökare att leta efter koder i samband med att de besöker fina besöksmål runt om i Boråsregionen.

Nu lanseras appen på nytt i april 2021, med ambitionen att fler besöksmål kopplas upp i appen, och att fler besökare cirkulerar i Boråsregionen. 

Projektet är finansierat av Boråsregionen Sjuhärads kommunalförbund i samverkan med medlemskommunerna, vilket gör det möjligt för alla besöksmål att medverka gratis i appen.

Vilka besöksmål får vara med?

  • Ert besöksmål ska vara intressant för en barnfamilj.
  • Ni ska även vara en kommersiell punkt, dvs ni ska ha försäljning, uthyrning eller inträde. Har ni inte det själva kanske ni kan samverka med ett lokalt cafe, butik, museum eller liknande.
  • Ni ska ha kontinuerliga öppettider, dvs vara ett fast besöksmål som går att besöka hela året.
  • Ni vill nå ut mer och locka fler besökare.
  • Ni ska finnas i Boråsregionen.

Anmäl ert intresse på www.kodjakten.nu

Läs gärna mer i denna PDF-presentation om Kodjakten 2021 

Destinationswebben Upplev Mark – din besöksguide

Utöver Kodjakten så hittar du massor av tips för din fritid under vardag och semester på Upplev MarkEn webbplats med information om sevärdheter, restauranger, boende, badplatser och mycket mer. Webbplatsen riktar sig både till besökare och till dig som bor i Mark, och möjligheten är stor att du upptäcker en ny hemesterfavorit.

Publicerad av: Marks kommun