Marks kommun släpper app för unga

Senast uppdaterad den 7 juni 2018

Ung i Mark heter den nya app som Marks kommun nu lanserar. I appen kommer kultur- och fritidsförvaltningen att presentera mötesplatser, aktiviteter och event som vänder sig till unga i kommunen.

Appen "Ung i Mark" är till för dig som är ung, förälder/vårdnadshavare eller för dig som är allmänt intresserad. I appen finns information om vad som är på gång i kommunens ungdomsverksamhet. Du kan bland annat ta del av nyheter, öppettider, aktiviteter, mötesplatser och viktiga kontakter för unga. I appen finns också möjlighet för ungdomar att söka bidrag för att förverkliga en idé eller dröm.

Chans för ungdomar att påverka

I appen Ung i Mark finns funktionen "Påverka". Funktionen är ett sätt för ungdomar att direkt komma i kontakt med kommunen för frågor eller förslag till aktiviteter.

Lansering i samband med Mingla

Den nya appen lanseras i samband med Mingla i Mark den 14 juni. Då finns personal på plats som marknadsför och visar den. Alla som på plats visar upp att de laddat ner appen får en liten gåva.

Appen är utvecklad av kultur- och fritidsförvaltningen i Marks kommun. Den finns att ladda ner gratis till både iPhone och Android.

Publicerad av: Marks kommun