Nya ansikten på bygg- och miljökontoret

Senast uppdaterad den 20 mars 2017

1 april börjar Måns Hallén över som ny chef för bygg- och miljökontoret i Mark. Och han får snart sällskap av fler nya medarbetare.

Måns Hallén börjar arbeta redan nu på onsdag, men tillträder formellt första april. Han kommer att arbeta 40 procent fram tills augusti och därefter heltid.
Arkitektutbildade Måns Hallén kommer närmast från tjänsten på Tillväxtförvaltningen i Upplands-Bro kommun. Han har tidigare bland annat arbetat som avdelningschef för miljö och byggförvaltningen, stadsarkitekt i Karlstad och stadsbyggnadschef i Lerum.

Nya enhetschefer

Förutom Hallén som förvaltningschef är det också klart att Victoria Bengtsson blir ny enhetschef för Plan- och byggenheten med start 15 april.
Victoria Bengtsson, lämnar jobbet som ekonomichef på Falkenbergs Bostad och har en bakgrund bland annat som civilingenjör inom lantmäteri samt fastighetsförvaltare.
Och den första juni börjar Kennet Jonsson sin tjänst som ny enhetschef för Miljöenheten.
Han byter Öckerö och tjänsten där som enhetschef för plan-, bygg- och miljöförvaltningen emot Mark. Han har tidigare bland annat verkat som miljöchef på Tjörns kommun samt miljöinspektör i Ulricehamn och Tranemo kommuner.

Välkomnar tillskotten

Pontus Johansson, ordförande i plan- och byggnadsnämnden (C), är glad över tillskotten.
- Det känns skönt att vi löst vakanserna på dessa centrala poster. Med nya chefer på plats ger det Bygg- och miljökontoret möjlighet att fortsätta ge Markborna god service och utveckla verksamheterna.

 

Publicerad av: Marks kommun