Välkommen på frukostmöte 10 december om aktuella byggprojekt

Senast uppdaterad den 15 november 2021

Det är mycket på gång i Marks kommun! Välkomna till nya Lyckeskolan 10 december för ett frukostmöte med fokus på de mest aktuella projekten. Det blir även prisutdelning till Årets Företagare och Årets Unga Företagare.

Marks kommun och Företagarna bjuder nu gemensamt in till ett frukostmöte där kommunen kommer att berätta mer om de mest aktuella bygg- och planeringsprojekten runtom i Mark.

Mötet blir också ett forum för dialog och vi ser fram emot denna möjlighet att lära känna varandra bättre. I samband med frukostmötet sker även prisutdelningen till Årets Företagare och Årets Unga Företagare. Detta vill ni inte missa!

Alla Markbor är välkomna

Till mötet är både medlemmar i Företagarna, andra företagare som är verksamma i kommunen och kommuninvånare varmt välkomna. Utöver att utgöra en del i Företagarnas Fredagsklubb är På gång också den första samhällsbyggnadsfrukosten, något som under 2022 kommer att bli ett återkommande forum för information och dialog med Marks kommun.

Tänk på att anmäla er i tid, eftersom antalet platser är begränsade. Notera att det inte kommer att bli någon rundvandring på skolan vid detta tillfälle, för att värna elevernas studiero.

Tid och plats

Tid: Fredag den 10 december klockan 07:30, mingel och frukost i skolans matsal från 07:00. Frukostmötet är slut 09.00.

Plats: Lyckeskolans aula, Skjutsgatan 7, 511 54 Kinna.

Kostnad: Gratis.

OBS! Anmäl dig senast onsdag den 1/12.

Länk för anmälan

Klicka på länken nedan för att anmäla dig!

https://www.foretagarna.se/event/vastra-gotaland/2021/december/fredagsklubben-i-mark-pa-gang/

Publicerad av: Marks kommun