Välkommen på frukostmöte 10 december om aktuella byggprojekt

Senast uppdaterad den 8 december 2021

På grund av nya restriktioner har frukostmötet flyttats till kulturhuset i Skene. Lokalen är stor och det kommer att finnas gott om plats att sprida ut sig på, vilket vi också uppmanar alla deltagare att göra. Det kommer att finnas handsprit och munskydd till den som vill ha och som det tidigare har flaggats för till dem som anmält sig kommer kontroll av vaccinpass att genomföras.

Det är mycket på gång i Marks kommun! Välkomna till nya Lyckeskolan 10 december för ett frukostmöte med fokus på de mest aktuella projekten. Det blir även prisutdelning till Årets Företagare och Årets Unga Företagare.

Marks kommun och Företagarna bjuder nu gemensamt in till ett frukostmöte där kommunen kommer att berätta mer om de mest aktuella bygg- och planeringsprojekten runtom i Mark.

Mötet blir också ett forum för dialog och vi ser fram emot denna möjlighet att lära känna varandra bättre. I samband med frukostmötet sker även prisutdelningen till Årets Företagare och Årets Unga Företagare. Detta vill ni inte missa!

Alla Markbor är välkomna

Till mötet är både medlemmar i Företagarna, andra företagare som är verksamma i kommunen och kommuninvånare varmt välkomna. Utöver att utgöra en del i Företagarnas Fredagsklubb är På gång också den första samhällsbyggnadsfrukosten, något som under 2022 kommer att bli ett återkommande forum för information och dialog med Marks kommun.

Tänk på att anmäla er i tid, eftersom antalet platser är begränsade. Notera att det inte kommer att bli någon rundvandring på skolan vid detta tillfälle, för att värna elevernas studiero.

Tid och plats

Tid: Fredag den 10 december klockan 07:30, mingel och frukost från 07:00. Frukostmötet är slut 09.00.

Plats: Kulturhuset i Skene, Textilgatan 11, 511 61 Skene .

Kostnad: Gratis.

OBS! Anmäl dig senast onsdag den 1/12.

Länk för anmälan

Klicka på länken nedan för att anmäla dig!

https://www.foretagarna.se/event/vastra-gotaland/2021/december/fredagsklubben-i-mark-pa-gang/

Publicerad av: Marks kommun