Vi fortsätter förenkla för näringslivet

Bild på en person som håller upp en mobiltelefon framför sig med Marks kommuns webbplats synlig på skärmen.

Senast uppdaterad den 25 september 2023

Det är mycket att tänka på som företagare. Därför arbetar Marks kommun med att förenkla och förbättra för näringslivet. Ett exempel är våra e-tjänster för att göra kontakterna med oss smidigare.

Är du till exempel på gång att registrera en ny livsmedelsverksamhet eller vill ansöka om tillstånd för servering av alkohol? Eller behöver du skicka in en årsrapport för din köldmedieanläggning? Detta och en hel del annat kan du enkelt göra genom kommunens e-tjänster.

Smidigt och säkert

I e-tjänsterna framgår tydligt vad som behöver fyllas i. Du loggar in smidigt och säkert med e-legitimation. Grunduppgifter om företaget behöver inte alls fyllas i, eftersom de hämtas automatiskt från Bolagsverket.
Samhällsbyggnadsförvaltningen fortsätter att utveckla digital service med fler och förbättrade e-tjänster för att underlätta för näringsliv och medborgare. Detta leder till ökad effektivitet, minskade kostnader och högre kvalitet.

Fler e-tjänster planeras

Under hösten planerar förvaltningen att införa e-tjänster för bland annat anmälan om ändring i befintligt serveringstillstånd och för omklassning av livsmedelsverksamheter.
Tillsammans gör vi Mark bättre!
Länk till kommunens e-tjänster där du enkelt väljer kategori: https://etjanster.mark.se/

Publicerad av: Marks kommun