mark.se i uppdaterad kostym

Bild på Marks kommuns nya hemsida

Senast uppdaterad den 12 januari 2016

www.mark.se har uppdaterats - här kan du läsa mer om vilka förändringar det medför för dig som besökare.

Använder du en mobil när du läser detta? Du är i så fall inte ensam, idag använder merparten av besökarna på www.mark.se en mobiltelefon eller surfplatta. Efter en uppdatering av webbverktyget är hemsidan responsiv mot andra enheter än datorer. Det innebär att du nu enkelt når all information oavsett om du använder en dator, smartphone eller surfplatta.

Ny startsida och layout

När du besöker mark.se möts du av en ny startsida. Startsidan ska underlätta för dig som besökare att hitta det du letar efter, oavsett om du bor i kommunen, är företagare eller funderar på att flytta till Mark. Det finns möjlighet att lyfta fram sidor som är särskilt eftersökta och det finns gott om plats att synliggöra vad som är aktuellt just nu. 

Att hitta rätt

I stort sett ligger all information på samma plats som tidigare, med undantag för avsnitten Bygga och bo och Ung i Mark som har flyttat upp som nya flikar. Information rörande utbildning hittar du nu under fliken Invånare. 

Du väljer själv om du vill navigera via våra flikar och menyer eller om du ska gå direkt till sök, överst på sidan. Men, har du tid och lust så passa på att kika runt på våra sidor. Vi vill gärna veta vad du tycker om vår webbplats så skicka gärna dina synpunkter till kommunikation@mark.se.

Publicerad av: Marks kommun